— Dekk og felger er like lett omsettelige som tobakk. Jeg hadde seks innbrudd på bensinstasjonen jeg drev like ved her, og nå opplever jeg det første innbruddet på dekkverkstedet. Det må være noen som er godt kjent, for tyvene har etter alt å dømme vært inne på dagtid og tapet over sensorene til innbruddalarmen, sier daglig leder Ronny Olsen til Farsunds avis.

Tyvene har kommet seg inn i dekklageret og verkstedet ved å bryte opp låsen i hoveddøren. Tyvene har trolig rygget en lastebil inn i lageret. Lastebilen har de fylt med over hundre felger, og like mange dekk av merkene Pirelli, Good Year og Tyfoon. I tillegg har tyvene tatt med seg et privat 22 tommers felg- og dekksett til en verdi av nærmere 60.000 kroner, en rekke lyspærer og noen tusen kroner i kontanter. Men de ga seg ikke med det. Tyvene har til og med tømt de ansattes kjøleskap for brus.

På vei ut skal de ha forsøkt å skjule sporene sine ved å tømme innholdet av et brannslokkingsapparat.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med personer som kan ha sett trafikk eller aktivitet i og rundt dekkbutikken sent tirsdags kveld eller natt til onsdag.