Bilinnbrudd på Vestre Torv

KRISTIANSAND: En bil som stod parkert på Vestre Torv ble like før klokken 22 brutt opp. Tyvene fikk med seg et stereoanlegg. Politiet har ingen mistenkte etter tyveriet.

Tyveri fra bolig

ARENDAL: Et bolighus i Gunhildsboveien fikk uvedkommende på besøk i går kveld. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet fra huset.

Stjålet bil

LILLESAND: En beboer i Nygårdsgata i Lillesand våknet i 02-tiden av støy på utsiden. Da han stod opp merket han at bilen hans var stjålet. Politiet står uten spor etter tyveriet. Bilen, en vinrød Ford Sierra, har registreringsnummer AD 65498. Mistenkt for MC-promille

ARENDAL: En 35 år gammel mann fra Arendal ble stoppet av en politipatrulje i sentrum i natt. Mannen var beruset, og er mistenkt for promillekjøring av motorsykkel. Det ble rutinemessig tatt blodprøve av 35-åringen.

Flere bilinnbrudd

MANDAL: En bileier i Bjørkeveien meldte i 03-tiden fra til politiet om at to unge gutter prøvde å bryte opp bilen hans. Guttene stakk med uforrettet sak før politiet kom til stedet. Etter å ha fått signalement av guttene saumfarte patruljen området uten hell. De oppdaget imidlertid to andre bilinnbrudd i samme Bjørkeliveien. En bil var blitt frastjålet et stereoanlegg, og en annen hadde fått en rute knust.

Anmeldt for ypping

ARENDAL: En 29-åring fra Arendal er anmeldt for å yppe til slagsmål og bråk på offentlig sted, etter at han var til stor sjenanse utenfor Arendal kulturhus i 04-tiden. Mannen ble innbrakt til Arendal politistasjon.