KRISTIANSAND: — Det var flere tilfeller av knuffing, drikking og feststøy fra hele landsdelen, men ikke ut over det normale når været er så fint som nå, sier operasjonsleder Bjarne Bakken i Agder politidistrikt.

Dette er de største sakene fra nattens politilogg:

KRISTIANSAND 22.30: En privat fest på Tømmerstø grendehus gikk helt over styr. Det strømmet på med ubudne gjester og var på det meste flere hundre mennesker på stedet. i området. Vaktene mistet totalt kontrollen, og festen måtte avvikles før planen. Det skjedde i samråd med politiet.

Det var flere slagsmål på stedet, og to personer ble innbrakt av politiet.

— Flere vil bli anmeldt for fyll og slagsmål. Vakter ble truet, og flere av disse vil også anmelde forholdet. Stedet ser ut som en svinesti etter festen, med mye knust glass, sier operasjonsleder Bakken.

VANSE 23.00: En personbil kjørte i en gjerdestolpe ved et privathus på Vanse, og føreren stakk fra stedet. Politiet kom til og fikk fort mistanke om hvem som kunne ha kjørt bilen. En halvtimes tid senere traff politiet den 34 år gamle mistenkte mannen. Han ble tatt med for å ta blodprøve.

KRISTIANSAND 24.00: Politiet fikk melding om bråk på bussen ved Tømmerstø. 10-15 festdeltakere skulle dra hjemover med buss, men nektet å betale for seg. Politipatruljen kom til stedet.

— Vi fikk kontroll på situasjonen, som ble ordnet på stedet, sier Bakken.

ARENDAL 00.30: Politiet fikk flere meldinger om hasardiøs kjøring på veien inn til Nevisdal. Det var også hørt skyting inne i skogsområdet. Politiet var ute og kikket i området. De har en anelse om hvem det kunne være, men ingen ble sett på stedet.

ARENDAL: En bil ble stjålet i løpet av natta, en Mazda B2500 sølv metallic varebil med kjennetegn PC 27624. Det skjedde i Ormevikveien.

ARENDAL 05.45: Da beboeren kom hjem fra nattevakt, oppdaget han at det hadde vært innbrudd i boligen sin sentralt i Arendal. De hadde tatt ut et vindu. Stereoanlegg og bærbar pc var blant det som var stjålet.

ARENDAL 06.30: En mann på drøyt 180 centimenter, tynn og iført brun skinnjakke ble observert i Langsekrysset hvor han sparket mot biler og kastet stein mot flere biler. Da politiet kom til stedet, var mannen vekk.

MANDAL 07.00: For annen gang i sommer er en mann frastjålet påhengsmotoren sin. Det skjedde ved Båthuslagets brygge i Ulvegjelet i Mandal. En 25 hesters Mariner 97-modell var vekk da han skulle ta båten.