Det sto 1-1 da Carew skulle ordne 2-1 etter 80 minutter. Nordmannen scoret med et knallhardt skudd, men dommeren måtte pent be Carew forsøke seg på ny da flere spillere løp inn i sekstenmeteren for tidlig.

På annet forsøk gikk Sakaryaspor-keeperen rett og reddet Carews forsøk. Sju minutter senere skulle Carew få sin hevn. Han ble holdt igjen og sikret Besiktas straffespark. Lagkameratene var ikke overbevist om at nordmannen var rett mann til å ta det. Lørensokningen måtte krangle seg til retten å ta straffen.

Carew var tydelig lettet da han scoret. Han jublet kraftig. Samtidig utbrøt det uroligheter på stadion. Kampen ble avbrutt en periode, men dommeren fikk roet gemyttene slik at kampen kunne fullføres.

Tümer løp Besiktas i ledelsen etter 17 minutter, men en dårlig klarering fra Oscar Cordoba sørget for at Emre kunne utligne i tomt bur sju minutter senere. Unal ble utvist for gjestene fem minutter før slutt.

Besiktas er på fjerdeplass i serien, men det er hele 15 poeng opp til serieleder Fenerbahce og 10 poeng til Galatasaray på tredjeplass.