Hedstrøm og Kleppe har rett

De av oss som har levd en stund vil huske hvordan noen ganske få borgere i dette land så faren som truet ved den opprustning som fant sted i Europa i 1930-årene. De ivret for at Norge måtte øke forsvarsevnen og pekte på at Norge kunne bli angrepet og okkupert over natten.

De som våget å stå fram ble hudflettet i avisene og på møter _ de ble latterliggjort _ de ble karakterisert som «krigshissere». Norske offiserer som gikk på gaten i uniform ble spyttet på _ og fra folkemengden ble det ropt til soldatene: «Brekk i stykker geværet!» Forsvarsvenn ble et skjellsord.

Vi vet alle hvordan det gikk. De som ble mobbet fikk rett. Enkelte av dem fikk i ettertid heltestatus.

I vår tid er det Øystein Hedstrøm og Vidar Kleppe som roper et varsku og som blir mobbet og trykket ned i sølen når de peker på innvandringspolitikkens farer _ som kan innebære at landet og samfunnet i fremtiden ikke er underlagt rettsstatens og velferdssamfunnets skrevne og uskrevne lover, regler og normer generasjonene har kjempet fram.

Mobberne utbasunerer hemningsløst at vi burde ha tatt imot langt flere innvandrere. Fri innvandring er det eneste saliggjørende, hevder enkelte. Ja, hvorfor ikke ta imot f.eks. 20.000 innvandrere i året? Den norske stat har jo en enorm pengebinge!

I store deler av Europa har politikerne forgjeves forsøkt å stramme inn etter at de gjennom en årrekke har tatt imot millioner av økonomiske innvandrere. I Frankrike er der nå 14 enklaver der det er innvandrerghettoer hvor fransk kultur, lov og orden erdestruert. Hverken fransk politi eller brannmannskaper våger seg inn i disse innvandrerområdene uten videre. Her hersker lovløse tilstander _ og verre vil det bli.

Hele Europa _ inklusive Norge _ vil i fremtiden kunne bli et Balkan-område. Dette er problemer som bl.a. våre barnebarns barn trolig vil måtte kjempe med _ som et resultat av den politikk som føres i dag og som ikke er i det norske folks interesse.

I 1940 tok inntrengerne som følge av datidens politikk Norge i ett jafs natten over. I nyere tid vil det norske samfunn bli underminert gjennom flere generasjoner som følge av dagens holdning som er: Slipp innvandrerne inn _ de er en ressurs for vårt land. Hedstrøm og Kleppe vil om 100 år fremstå som lysende enere _ fordi de advarte.

Arne Tumyr (innlegg datert 06.08.1999)