Ifølge kilder er hun skrekkslagen ved tanken på at hun kanskje aldri vil oppleve å bli mor og ha sin egen familie. Samtidig er hun bekymret over at hun ikke vil klare å holde på en mann på grunn av sitt heftige temperament.— Naomi har alltid hatt rykte på seg for å være krevende, men det er mange årsaker til hvorfor hun har slitt med å slå seg til ro. Da hun ble berømt, tillot man henne å oppføre seg som et bortskjemt barn og hun hadde folk som Gianni Versace til å beskytte seg. Nå som hun er i ferd med å bli eldre, må hun jobbe med seg selv, sier en kilde til bladet Grazia.

Den berømte modellen ble allerede i 1998 anklaget for voldsbruk, noe hun i 2000 erkjente seg skyldig i. Også tidligere denne måneden måtte hun møte i retten, anklaget for å dengt husholdersken sin med mobiltelefon.

Hun har gått ut med en rekke berømte menn, fra Mike Tyson, Leonardo DiCaprio og Usher til Robert De Niro, Robbie Williams og Adam Clayton.

I flere år var det racermanager Flavio Briatore som var milliardæren i hennes liv. Men først nå begynner savnet etter barn å melde seg.

— Hun begynner å innse at hennes biologiske klokke tikker, sier kilden. (©NTB)