Tatt med hasj — hentet av foreldrene

KRISTIANSAND: To gutter på 17 år ble pågrepet av politiet ved Auglandsbukta i Vågsbygd ved midnatt. Grunnen var at politiet mistenkte guttene for å være i besittelse av narkotika. Under kroppsvisitering fant patruljen 30 gram hasj på den ene personen. Guttene ble brakt inn til politistasjonen i Kristiansand for avhør. De ble senere på kvelden hentet av foreldrene sine.

Stjal bil

KRISTIANSAND: En bileier i Kobberveien 11 på Tinnheia ble natt til tirsdag frastjålet skiltene. Skiltene har registreringsnummer PN 79363. Stjal tobakk på bensinstasjon

KRISTIANSAND: Ansatte ved Hydro Texaco Tinnheia oppdaget tirsdag morgen at tyver hadde tatt seg inn i butikklokalet. Ifølge ansatte er det stjålet litt tobakk. Tyvene tok seg inn i lokalet ved å knuse et vindu.

Innbrudd

KRISTIANSAND: En huseiere meldte i morgentimene fra til politiet om at uvedkommende hadde vært i huset i løpet av natten. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

Sperret trafikken

FARSUND: En trailer sperret veien i Havnegata i Farsund i morgentimene tirsdag. Traileren hindret dermed trafikken.

Stjålet og funnet igjen

KRISTIANSAND: En personbil av merket Mitsubishi Karisma ble natt til tirsdag stjålet fra Metro i Hanneviga. Bilen ble senere funnet igjen.