Jon Lilletun ble gjenvalgt som stortingsrepresentant for Kristelig Folkeparti fra Vest-Agder under årets stortingsvalg. Han fortsetter som parlamentarisk leder for partiet fram til den nye stortingsgruppa konstituerer seg.

Han vil være til stede når Stortinget trer sammen lørdag for å velge fullmaktskomité. Lilletun er ikke erklært frisk, men er frisk nok til å jobbe. KrF opplyser i en pressemelding at han samtidig med arbeidet på Stortinget fortsetter behandlingsopplegget ved Radiumhospitalet i Oslo.

Lilletun har vært sykmeldt siden februar i år etter at han ble kreftsyk. Han ble sykmeldt et halvt år og har fulgt et krevende behandlingsopplegg.

Jon Lilletun ble gjenvalgt som stortingsrepresentant for Kristelig Folkeparti fra Vest-Agder under årets stortingsvalg. KrFs stortingsgruppe har valgt Lilletun som midlertidig parlamentarisk leder inntil den nye stortingsgruppen konstituerer seg.

Lilletun har vært fast stortingsrepresentant siden 1989. Fra oktober 1997 til mars 2000 var han kirke-, utdannings— og forskningsminister. Lilletun var parlamentarisk leder da han ble syk.