Tyvegods funnet i bil

TVEDESTRAND: En personbil nektet å stoppe da politiet hadde rutinekontroll langs landeveien i Tvedestrand. Dermed fattet politiet mistanke til bilen og la seg på hjul. I bilen fant politiet store mengder tyvegods som stammer fra en rekke tyveri i distriktet den siste tida. To menn i 20-årene fra distriktet er pågrepet og mistenkt for å ha forbindelse til tyveriene.

Pubgjest gikk amok

MANDAL: Politiet måtte rykke ut til en pub i Mandal da en bråkmaker fra Sør-Audnedal gikk til angrep på betjeningen. Da politiet forsøkte å stagge mannen skal han også ha utøvet vold mot tjenestemennene. Dermed var det ingen bønn fra politiets side, og mannen ble fraktet til arrest i Kristiansand. Men underveis skal mannen ha jekket seg ned flere hakk. Dermed valgte tjenestemennene å kjøre mannen hjem. Men ifølge politiet vil saken få et etterspill.

Bil stjålet på Rysstad

VALLE: En bileier oppdaget i morgentimene fredag at bilen hans var stjålet i løpet av natta. Bilen er en Toyota HiAce med registreringsnummer PN90165. Politiet ønsker tips i saken.