ARENDAL: Bil i tre

1715: Ved avkjøringen til Heftingdalen dundret en kvinnelig bilfører rett i ett tre. Hun fikk lettere skader og ble brakt til sykehuset. Bilen fikk også en del skader.

KRISTIANSAND: Motorsykkel mot bil

1850: I Ålefjærkrysset kolliderte en motorsykkel med en bil. Bilen kom fra Vennesla, mens motorsykkelen kom fra fra Ryen mot Justvik da ulykken skjedde. Den 51 år gamle mc-føreren fra Kristiansand ble sendt til til legevakta med ambulanse. Den kvinnelige 47 år gamle bilføreren fra Vennesla slapp fra det uten skader.

KRISTIANSAND: Terroriserte Markensgaten

1916: Politiet får inn en haug med telefoner fra redde mennesker i Gågaten i Kristiansand. En meget beruset og krakilsk mann sparker i søppeldunker, skjeller ut folk og slår ut frontruten på en ambulanse. Han oppfører seg svært usympatisk, og patruljen som kommer til stede klokken 1940 finner mannen på Nedre Torv og bringer 31-åringen fra Kristiansand inn til arresten.

KRISTIANSAND: Forsøkte å rane pengebud

2047: Et pengebud ble forsøkt ranet på Torvet i Kristiansand. Pengebudet tar selv opp forfølgelsen, samtidig som han ringer politiet. Etter bare tre minutter er en 35-åring fra Vennesla tatt, mistenkt for ransforsøket og satt i arresten. Han nektet for å ha gjort noe, og vil bli avhørt lørdag..

MANDAL: Trippel-kollisjon

2200: Tre biler kolliderte i Marnadals-krysset i Mandal. Ingen personer ble skadet, men tp av bilene fikk så mye skader at de måtte taues bort, og det ble spredd bildeler over et stort område av veien.