VENNESLA: Sørlandet sykehus Kristiansand bekrefter til fvn.no at 30-åringen omkom. Passasjeren, en gutt (16), fikk lettere skader i ulykken.

Ulykken skjedde like ved kommunegrensa mellom Vennesla og Evje.

– Det viser seg at traileren har fått sleng på tilhengeren og truffet en motgående personbil med to personer i. Sjåføren av personbilen er meget alvorlig skadet, mens passasjeren kun er lettere skadet. Begge to er kjørt til Sørlandet sykehus Kristiansand, sier operasjonsleder Bjarne Bakken i Agder politidistrikt til fvn.no.

Dette bekrefter et vitne på stedet.

— Traileren fikk problemer på føret og sklei over i motsatt kjørefelt og tok med seg en personbil, forteller et vitne til fvn.no.

Ifølge ham hadde ikke traileren kjettinger på hjula.

Det var vanskelige kjøreforhold på veiene til ulykkesstedet. Både politi- og brannpersonell er på stedet sammen med tre ambulanser og kommunelege fra Vennesla.

På grunn av dårlige værforhold kunne luftambulansen fra Arendal ikke fly til ulykkesstedet.

— Det er helt forferdelige kjøreforhold. En politimann jeg snakket med mente at det var uforsvarlig å kjøre på dette føret, forteller en person som sitter fast i kø ved ulykkesstedet.

Riksvei 9 ble stengt på stedet, og dette førte til lange køer. Først klokken 21.40 kunne de som stod fast i kø kjøre videre.

Foto: Leserbilde