**LYNGDAL: Utforkjøring og promillekjøring

23.30** Politiet får melding fra folk som forteller om underlig kjøring på en bil. En patrulje drar til stedet, og mellom Lyngdal og Kvås har en bil havnet ut av veien. Mannen, som er 50-årene, førte bilen, og er fremstilt for blodprøve på legevakt.

**LISTA: Innbrudd på skole

02.15** Et vindu på Lista ungdomsskole er knust, og det tyder på at noen har vært inne i bygget i natt. Det er foreløpig uklart om noe er borttatt fra bygget.

LILLESAND: Kødannelse etter rådyrpåkjørsel

KRISTIANSAND: 19 tatt i fartskontroll i Tveit

KRISTIANSAND: Hundemattyv klagde på maten

KRISTIANSAND: Kjørte feil vei i Tollbodgata

**SØGNE: Stjal sofa og bord fra leilighet

13.45** Det har vært innbrudd i en leilighet på Leireheia. En hjørnesofa og et bord er stjålet. Trolig har tyven brukt nøkkel for å komme seg inn.

**KRISTIANSAND: Tyvlånte bil, mistenkt for promille og tyveri

14.23** En 41 år gammel kristiansandsmann er mistenkt for flere lovbrudd tirsdag. Først skal han ha kommet med trusler og laget bråk på hjemmet for bostedsløse i Ægirs vei på Lund. Deretter skal han ha tyvlånt et familiemedlems bil på Odderøya, og han er mistenkt for å ha kjørt med promille. Deretter fikk politiet melding fra en kvinne i Bispeveien på Lund. Hun hadde kommet hjem fra butikken og hadde møtt mannen i døra. Mannen hadde rotet rundt i leiligheten der kvinnens mann lå syk. I tillegg hadde han stjålet en sykkel. Politiet pågrep mannen på Lund og fant sykkelen utenfor Ica Maxi.

**VENNESLA: Stjal barnesykkel

15.27** Politiet fikk melding om at noen rumenere hadde stjålet en barnesykkel fra sentrum. Tipseren hadde fulgt etter tyvene i bil til Skaugo, der de ble stoppet av en UP-patrulje. I bilen med fire rumenere fant politiet sykkelen. Tyvene ble tatt med til politistasjonen og senere dimittert.