Det er ingen tvil om at Norge har hatt en fantastisk start i VM. Etter flere ”enkle” kamper, spilte vi vår vanskeligste kamp mot Egypt. Den ble Norges eksamen, som vi besto med glans, mye takket være et utrolig keeperarbeid av Steinar Ege. Han viser igjen at han er keeper i verdensklasse, og gir laget en fantastisk start der han stenger målet de ti første minuttene. Jeg visste han ville prestere i dag, for vi kan stole på Steinar når det gjelder. Han våkner når det er hard motstand, og han er alltid best i de viktige kampene.

Samtidig gjør spillerne våre en kjempegod innsats. De er gode i forsvar, og laget hadde holdt mot mange av de beste lagene med nivået de viste mot Egypt. Vi er vanvittig godt i gang med tre seiere, så dette ser lovende ut. Her er det store muligheter.

Jeg synes Norge har en fin harmoni i gruppa, og det ser ut som de har en bra ”team spirit”. Jeg har aldri hatt Robert Hedin som trener, men jeg tror han har en helt annen lederstil enn det Gunnar Pettersen hadde. Hedin virker tilsynelatende mer rolig og lar spillerne bestemme mer selv av disponeringen, mens Gunnar var mer direkte med spillerne og hadde et høyt temperament. Samtidig er Gunnar den beste motivatoren jeg noen gang har hatt. Begge lederstiler fungerer tydeligvis. Hedin gjør en grei jobb, og lar mange slippe til. Jeg tror det er lurt at så mange som mulig får prøve seg.

Tidligere i dag så jeg Serbia mot Brasil, og Serbia imponerte ikke i det hele tatt. De er utrolig humørsyke, og hvis spillet går i mot dem, blir de sure og bryr seg om alle andre ting enn spillet. Vi skal ikke avskrive Serbia, men her kan Norge ha veldig store muligheter, og jeg er ganske sikkert på at de vinner onsdagens kamp.

Det er hyggelig å se at Kristian Kjelling, Håvard Tvedten og de store profilene har kommet godt i gang. Det er betryggende foran kampene som nå venter.