Se video

SØGNE: — Det kan se ut som at den ene bilen har kommet over i feil kjørefelt, sier politiets innsatsleder Kjell Landa til fvn.no, og fortsetter:- Vi har fått oppgitt at to personer ble kjørt til sykehus, hvorav én var fastklemt i bilen.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 16.57 av AMK. Den skjedde på Try på E 39, rett vest for Holmenfoss kro.

Et eldre ektepar som satt i en personbil kjørte i vestgående retning da de kom over i motsatt kjørefelt i en svak høyresving. Personbilen sneiet dermed borti en varebil som kom i motsatt retning. Tilstanden for begge skal være stabil.

Mannen i personbilen måtte skjæres løs etter ulykken. Både han og kona ble kjørt til sykehus. Kona skal kun være lettere skadet, mens mannens tilstand var stabil. En yngre mann fra Mandal som satt i varebilen fikk ingen fysiske skader.

Trafikken stod stille i flere kilometer i begge retninger på E 39 i Trysbakkene etter kollisjonen. Ved 17.40-tiden ble ett kjørefelt åpnet opp for trafikk.

Se video

FASTKLEMT: Det eldre ekteparet som er kjørt til sykehus satt i denne personbilen. Mannen måtte kuttes løs. Foto: Kjartan Bjelland Foto: Kjartan Bjelland
USKADET: Den yngre mannen som kjørte varebilen kom fra kollisjonen uten fysiske skader. Foto: Vegard Nekstad Foto: Vegard Nekstad