STAVANGER: Han må også ifølge kjennelsen fra Stavanger tingrett, tåle brev— og besøksforbud. Den siktede har sittet i varetekt siden september i fjor. Kjennelsens detaljer er for øvrig unntatt for offentlighet.

— Kjennelsen vil bli anket til Gulating lagmannsrett, sier siktedes forsvarer, advokat Arvid Sjødin til Aftenbladet.no.

37-åringen har hele tiden nektet straffskyld etter siktelsen på forsettlig drap. Han har i hvert eneste fengslingsmøte siden september møtt opp i tingretten, erklært seg ikke skyldig og begjært seg løslatt. Så skjedde også tirsdag.

Vil ha innsyn

Gjennom sin advokat har siktede begjært klausulerte dokumenter utlevert, slik at han kan få fullt innsyn i alle sakens dokumenter. Begjæringen ligger til behandling i Stavanger tingrett, og en kjennelse er ventet onsdag.

Politiinspektør Ernst Kristian Rossebø uttalte nylig til Aftenbladet at etterforskningen har styrket mistanken mot den drapssiktede.

Etter det Aftenbladet erfarer, skal etterforskningsledelsen i møte med Statsadvokatene en av de første dagene for å gjøre opp status i etterforskningsarbeidet. En avgjørelse er ventet om saken fortsatt skal etterforskes eller om påtalemyndigheten mener å ha nok til å kunne ta ut tiltale.