LES OGSÅ: Misforståelse førte til væpnet utrykning

KRISTIANSAND: Overstadig beruset

23.40: Politiet får melding om en overstadig beruset kvinne som ligger på en plen like ved kanalen på Kjøita. Den 32 år gamle kristiansandskvinnen anmeldes for ordensforstyrrelse og blir satt i arresten. Kvinnen skal også ha vært i besittelse av en stjålet sykkel og anmeldes derfor også for sykkeltyveri.

ARENDAL: Festbråk

00.30: En politipatrulje fra Arendal rykket ut på melding om festbråk fra en leilighet. Støynivået ble dempet og en mann (22) ble tatt inn i arresten for besittelse av hasj.

KRISTIANSAND: Kranglete mann

00.50: En mann (24) ønsket ikke å høre på politiets velmenende råd utenfor Sandens. En fotpatrulje i sentrum fanget opp mannen og det ble bedt om bistand for inntransportering av mannen. Mannen var kranglete og ble innbrakt.

ARENDAL: Ville ikke betale

En gjest ved Castelle ønsket verken å betale eller forlate restauranten. Politiet bistod og fikk ordnet opp. Den mannlige gjesten (21) blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Slo vakt

01.00: Politiet måtte innbringe en person fra utestedet Bakgården etter at mannen ikke var i stand til å ta vare på seg selv. Mens vaktene passet på mannen skal han ha slått den ene vakta over øret. Utestedet vurderer om gjesten (49) skal anmeldes.

KRISTIANSAND: Bortvist

En mannlig gjest angrep en annen gjest ved utestedet Havana Etc Restaurant. Mannen ble bortvist fra stedet.

KRISTIANSAND: Kastet sykler

01.46: Politiet fikk melding fra Lund om at et mann gikk rundt og veltet og kastet parkerte sykler. Politiet kom til stedet og vitner viste hvem som var ansvarlig. Mannen (28) måtte sette syklene på plass og fikk gå da navn var notert på politiets blokk.

KRISTIANSAND: Løste opp slagsmål

02.14: Det kom inn melding til politiet om slagsmål i krysset Tollbodgata / Kirkegata.

ARENDAL: Klammeri

02.30: En mann (24) kontaktet politiet utenfor et spisested i Nedre Thyholmsvei og fortalte at han var blitt angrepet av en mann (43) og en kvinne (36). De to personene skal angivelig ha klort mannen og brent en sigarettglo på ham. Politiet fikk kontakt med personene som skal ha stått bak handlingen, og personalia ble notert. Saken vil bli anmeldt.

ARENDAL: Kvinne slått

02.57: En kvinne ble trolig slått ved fiskebrygga i Arendal. En patrulje kom over kvinnen (51) og observerte at hun hadde et kutt i hodet. Hun ble kjørt på legevakta og få minutter senere ble en mistenkt mann (58) pågrepet og kjørt til arresten.

KRISTIANSAND: Butikkbråk

03.07: En butikktjuv som lagde bråk på Shell Elvegata ble forsøkt stoppet. Mandalitten (24) var i klammeri med andre og politiet fikk tak i den aktuelle mannen. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse og ilegges forelegg.

LILLESAND: Fyllekjøring

03.33: Politiet fikk melding fra Tingsaker i Lillesand om at en bilfører (43) var sterkt beruset. Patrulje ble sendt til stedet og bilen ble stoppet klokka 04.00. To personer satt i bilen. Foruten å mistenkes for kjøring i ulovlig tilstand, mener politiet at føreren ikke hadde førerkort og at det er sterk tvil knyttet til hvorvidt han hadde lovlig tilgang til bilen han kjørte.

Foreløpig vet politiet ikke om det er snakk om bilbrukstyveri eller urettmessig forføyning. En kvinnelig passasjer (22) i bilen ble tatt i besittelse av narkotiske tabletter. 43-åringen måtte avlegge utvidet prøve