**KRISTIANSAND: Stjålet moped

13.54** fikk politiet melding om at en blå Speedfight moped med registreringsnummer LU8752 var blitt stjålet fra parkeringsplassen til McDonalds i Sørlandsparken.

**KRISTIANSAND: Amfetamin

14.39** pågrep en politipatrulje en 25 år gammel mann fra Kristiansand som var i besittelse av cirka ett gram hvitt pulver, formentelig amfetamin. 25-åringen, som også var i besittelse av noen narkotiske tabletter, ble tatt med inn til arresten.

SØGNE: Fartskontroll

I tidsrommet 11.30 til 14.45 hadde utrykningspolitiet en fartskontroll i 50-sonen i Langenesveien. Resultatet ble 22 forenkla forelegg.

**ARENDAL: Kollisjon mellom lastebil og personbil

14.57** fikk politiet melding fra AMK om trafikkulykke på Tromøya. Ifølge operasjonsleder skal det ha vært et uhell mellom en personbil og en lastebil. Ingen skal ha blitt alvorlig skadet. Politiet har foreløpig ikke avhørt de involverte.

**ARENDAL: Mindreårig butikktyv

17.17** fikk politiet melding om at de ansatte på OBS ved Stoa hadde tatt hånd om en mindreårig butikktyv uten legitimasjon.

**KRISTIANSAND: Knuste vindusruter

17.22** fikk politiet en telefon fra en lærer ved Grim skole om at det nettopp var blitt knust tre vindusruter på skolen. En patrulje reiste til stedet og to mindreårige som kan mistenkes for å ha knust vindusrutene ble pågrepet og tatt med inn til barnevernsvakta. Det har den siste tiden vært flere tilfeller av vindusknusing på Grim skole men operasjonsleder kan ikke svare på om de to mindreårige kan knyttes opp mot tidligere hendelser.

**FROLAND: Førerkortbeslag

17.35** stoppet utrykningspolitiet en 53 år gammel mann som kjørte i 86 kilometer i timen i 60-sonen på riksvei 408 ved Messel. Resultatet av råkjøringen ble at mannen ble fratatt førerkortet.

**FEVIK: Kjørte uten førerkort

17.46** stoppet en politipatrulje en bilfører ved Fevik som kjørte uten førerkort. Sjåføren vil bli anmeldt for dette.

**ARENDAL: Ny butikktyv på OBS

19.04** fikk politiet melding om at en ny butikktyv var blitt tatt på fersken på OBS på Stoa. Tyven, som er en 37 år gammel mann fra Litauen, ble tatt med til politistasjonen i Arendal for en id-sjekk.

FLEKKEFJORD: Stjålet bil

I tidsrommet 19.00 til 21.30 ble en hvit Ford Focus med ungarske skilter stjålet fra parkeringsplassen til Maritim Hotell i Flekkefjord. Bilen har registreringsnummer KIU618. **MANDAL: Mistenkelig kjøring

21.30** fikk politiet melding om mistenkelig kjøring i Mandal. Ifølge innringer virket sjåføren av bilen ruset. En patrulje ble sendt for å se etter bilisten, men dette var resultatløst.

**GRIMSTAD: Lot seg ikke skremme

21.57** fikk politiet melding fra en mann som fortalte at han i sentrum av Grimstad hadde blitt truet av en person. Vedkommende skal ha forlangt å få mobilen og lommeboken til melder, men i stedet for å gi fra seg verdisakene skal han ha snudd seg rundt og klabbet til vedkommende som så skal ha flyktet fra stedet på en moped. Politiet vil se nærmere på hendelsesforløpet før de bestemmer seg for hva de eventuelt skal gjøre med saken.

**ARENDAL: Bilnøkler

22.48** fikk politiet melding om at noen hadde stjålet en bilnøkkel fra garderoben i svømmehallen på Stinta, men bilen var ikke blitt stjålet.