— Nå må det jammen med være nok vissvas. Begynn å gjør jobben deres for alle oss på agder og stopp med denne barnslige kranglinga. Fjottehuer, skriver en av fvn.nos lesere. Skriv din mening nederst i artikkelen.

Leserne reagerer etter at Rolf Terje Klungland (Ap) og Peter Gitmark (H) nok en gang er i tottene på hverandre. Klungland henger blant annet ut Gitmark som en sossegutt i et brev til Agderbenken og Fædrelandsvennen.

— Det overrasker meg at Fædrelandsvennen lar seg lure av en ung, uerfaren politisk broiler som aldri har vært ute i arbeislivet og som etter sigende kjøpte leilighet for sine konfirmasjonspenger, og som i dag er millionær. I mine kretser kalte vi slike for "sossegutter", skriver stortingspolitiker Rolf Terje Klungland i et brev til Fædrelandsvennen og Peter Gitmark.

— Det er trist at Klungland fortsetter med slike personangrep, sier Peter Gitmark til fvn.no.

Klungland og Gitmark sitter begge på Stortinget for Vest-Agder, og det er langt fra første gangen at de er i tottene på hverandre.

— Jeg opplever at mine utspill overfor Klungland alltid har vært en politisk debatt. Jeg har ikke forsøkt å karikere Klungland. Jeg ønsker at vi legger dette bak oss og kan se gjennom fingrene med hannes nylige utspill, sier Gitmark.

Denne gangen skyldes bråket mellom Klungland (Ap) og Gitmark (H) at Høyre-politikeren har gått ut mot måten lederen av Agderbenken blir valgt på. I alle år har det vært den sørlandspolitikeren med lengst erfaring fra Stortinget som har ledet gruppen. Gitmark sto frem i media og sa at han ønsket å endre på dette.

— Det gjorde han uten å ha diskutert det med meg, eller benken, skriver Klungland.

— Taperen uansett blir Agderbenken og vår landsdel, det beklager jeg mer enn noen, fortsetter han.

Også Fædrelandsvennen får kraftig kritikk i brevet fra Klungland.

— Gjør nå en grundig journalistisk jobb! Send folk til Oslo for å oppleve virkeligheten her i en periode. Det har dere råd til, oppfordrer Klungland.

Les hele brevet fra Klungland her.

Les lederen i Fædrelandsvennen som Klungland reagerer på, her.