KRISTIANSAND: Slåss på Havana

01.10: Det oppstod klammeri mellom noen gjester og vakter på Havana bar og restaurant. Politiet kom til stedet, og en person ble innbragt. Personen fikk et forelegg for bråket.

GRIMSTAD: Angrep kafegjester

01.10: Politiet ble tilkalt da en 29 år gammel mann gikk til angrep på flere av gjestene på Cafe Galleri. Mannen ble pågrepet og satt i arresten, og vil få et forelegg.

**ARENDAL: Bråkete utested

01.30:** Naboer av Tiger, Tiger på Friergangen ringte politiet på grunn av forstyrrende høy musikk fra utestedet. Politiet måtte be de ansvarlige på utestedet om å dempe musikken.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

02.30:** En mann ble stoppet uten førerkort på Ålefjærveien i natt. Mannen er anmeldt, og kan vente seg en bot.

SØGNE: Tatt med hasj bak rattet

ARENDAL: Høylydt nabofest

03.55: Politiet ble tilkalt til en bolig på Vindholmheia etter klager fra naboer. Det skal ha vært fest i boligen, og de spilte så høy musikk at de holdt naboene våkne. Da politiet kom frem hadde imidlertid de som hadde festen allerede dempet seg.

MANDAL: Mopedtyv?

16.50: Politiet stoppet en kjenning av politiet på uregistert moped, uten førerbevis. Uklart hvem som eier mopeden, ikke meldt stjålet, men eier er i østlandet. 15 årig gutt fra mandal

**KRISTIANSAND:

17.33:** Naskeri fra butikk, fra H & M Slottsquartalet. Politiet reiste ned. Varene ble levert tilbake, men forholdet blir likevel anmeldt. Tyven var en 68 år gammel dame, fra Kristiansand.

KRISTIANSAND:

20.10: På en luftetur fra psykiatrisk avdeling, hoppet en mann i Otra. Politiet måtte hjelpe til med en redningsaksjon, hvor brannvesenets båt ble tatt i bruk. Alt gikk bra med pasienten.