LILLESAND: I 2005 ble Bankplassen omdøpt til Ketil Moes Plass. Og det er her sanger fra operaen skal fremføres. Samtidig vil det bli avduket en minneplakett over Ketil Moe.

«My Dream» er navnet på en forestilling som har besøkt over 40 land. Kineserne, 60 personer i alt, har blant annet opptrådt på La Scala, Kennedy Center og i Carnegie Hall. Alle medvirkende er funksjonshemmede, profesjonelle artister.

Mandag hadde «My Dream» sin første opptreden i Norge, ved et fredsarrangement i Nobels Fredssenter. Så står blant annet Oslo Konserthus på programmet.

Ketil Moe ble kjent for sin kamp mot lungesykdommen cystisk fibrose. Han ble en ivrig maratonløper, og da han døde på vei hjem fra New York Marathon i 1999, var det toppoppslag på CBS.

Thomas Stanghelle, sønn til Ketils lege på Sunnaas, laget en opera om Ketil Moe og hans kinesiske venn Mark Wang. «Some Sunny Night» har blitt spilt en rekke steder.

Tre-fire sentrale sanger i operaen vil bli fremført i Lillesand. Dette innslaget er nå blitt en fast del av «My Dream» og vil også bli en del av åpningsseremonien under neste års Paralympics i Beijing.