KRISTIANSAND: Bråkmakerne hadde tydeligvis avsluttet festen og trukket tilbake til sine huler natt til onsdag. Politiet hadde intet å melde fra loggen natt til 2. mai.

— Det har vært helt stille og rolig. Et dødt rådyr og noen få andre småsaker er alt vi har å melde fra natten, sier operasjonsleder Børge Steinsland til fvn.no onsdag morgen.

Natt til 1. mai ble som vanlig hektisk for politiet. Fyll, fest, slåssing og sprenging av busskur stod på menyen da. Men etter 1. mai-stormen var det tydelig at de slåsskjempene hadde slått seg til ro og fått unnagjort ugjerningene for en stund.

— Det er jo ingenting som er bedre enn det, konkluderer operasjonsleder Steinsland overfor fvn.no.

**LILLESAND: Grovt innbrudd på Fyresmoen

07.37** Tyver har tatt seg inn hos en bedrift og stjålet blant annet en flisehugger og en plenklipper til å sitte på. Lensmannskontoret i Lillesand skal onsdag formiddag foreta en åstedsundrsøkelse.

**KRISTIANSAND: Hærverk på bil på Justvik

07.33** En rute er knust i en Toyota Hias som stod parkert ved båthavna.

KRISTIANSAND: Nytt pc-tyveri fra HiA

**RISØR: Brøt besøksforbud

07.58** En 26 år gammel mann fra Risør ble pågrepet og transportert til politistasjonen i Risør etter å ha brutt et besøksforbud til en 18 år gammel risørkvinne.

KRISTIANSAND: Knuste ruter på Oddemarka og Mottaksskolen

VALLE: Stjal kasseapparatet fra Viki Georg I løpet av natt til tirsdag har tyver tatt seg inn og stjålet et kasseapparat med mynter i fra Viki Georg Byggeforretning.