KRISTIANSAND: Det er ikke første gang den barmfagre FpU-politikeren lar klærne falle og lar seg avfotografere. Denne uken er hun ukens babe på onlinemagasinet.no, nettstedet hun debuterte på for halvannet år siden.

Politikere som viser puppene er ikke akkurat dagligdags, så det er ikke fritt for at Løite har fått en del kommentarer på sin jobb som puppemodell.

— Men de er bare positive. Jeg har ikke fått noe negativt, sier Løite, til fvn.no.

Får støtte av partiledelsen

Heller ikke ledelsen i FrP har noen problemer med at en politiker i deres ungdomsorganisasjon stiller toppløs på nettsteder og i Vi Menn.

— Uten at jeg har sett bildene så kan jeg ikke si at jeg ser noe galt med det. Det er jo ikke ulovlig, sier sekreteriatsleder i FrP, Geir A. Mo, til seher.no.

Tidligere i år ble Løite valgt til formann i Kristiansand FpU. Mo håper ikke det er puppebildene som er årsaken til at Løite vant valget.

— Forhåpentligvis har ungdommene i Kristiansand valgt henne til formann på grunn av sine kvalifikasjoner som politiker og ikke på grunn av utseendet, sier han.

Vurderer å flytte

Etter debuten i onlinemagasinet har Løite deltatt i blant annet Miss Norway og vært finalist i Vi Menn-piken. Og i sommer var hun i Kina på en missekonkurranse.

Når hun ikke er opptatt med missekonkurranser eller lettkledde fotoseanser, tar Løite statsvitenskap i Kristiansand, og prøver å trene hver dag. I tillegg er hun mor til Madeleine som fyller fire år i januar. Til neste år vurderer hun å flytte til Oslo.

— Jeg har ikke helt bestemt meg enda. Jeg er jo litt mer etablert i politikken her nede, så det er et dilemma, forteller Løite.

Ikke rik enda

Hun har ikke tjent seg rik på modelljobbingen enda, men hun forteller at i 2008 blir det en god del jobbing.

— Jeg jobber i Miss Norway, Hertbreak og Phlk modellbyrå. I tillegg har jeg også fått jobb i Lingerie Norge, og har et par photoshooter i måneden der, forteller Løite.

Og i januar pryder hun altså forsiden av Vi Menn.