**VENNESLA: Kuttet seg på fest

00.15** En ung festdeltaker ble kjørt til legevakten i Kristiansand med ambulanse etter tumulter på en fest i Maskedalen i Vennesla like over midnatt. Mannen hadde pådratt seg et kutt, og ble kjørt til legevakten for sjekk. Politiet måtte rykke ut til festen etter meldinger om slåssing, høy musikk og ødelagte blomsterkasser, men da patruljen ankom festen roet deltakerne seg.

KRISTIANSAND: Stjal øl fra Videoteket

**GRIMSTAD: Slåssing i Vikkrysset

00.29** To kamphaner braket sammen i Vikkrysset like over midnatt, men da politiet kom til stedet var festdeltakerne blitt enige og hadde avsluttet slåssingen.

**KRISTIANSAND: Ble angrepet i Egsveien

01.26** En person ringte til politiet etter at han var blitt angrepet i Egsveien. Gjerningspersonen løp fra stedet, men en politipatrulje stoppet ham kort tid etter. Han måtte oppgi personalia, og fornærmede vurderer å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Tatt for drikking

01.38** En 17 år gammel gutt ble ilagt en bot for drikking på offentlig sted. Han ble tatt på fersken av en politipatrulje ved 7-Eleven i Markens gate, og ble tatt med inn til Kristiansand politistasjon.

**ARENDAL: Pågrepet for slåssing

01.39** En 27 år gammel mann ble pågrepet og satt i arresten etter en slåsskamp utenfor Poppe Bar & Restaurant i Nedre Tyholmsvei. Politiet ble tilkalt av dørvaktene på utestedet da slåsskampen startet. Flere personer ble bortvist fra stedet.

**KRISTIANSAND: Slåssing i leilighet

01.51** Politiet måtte rykke ut til en leilighet i Kronprinsens gate etter meldinger om at flere personer var involvert i en slåsskamp. Ingen kom til skade i tumultene, og det er foreløpig uklart om forholdet blir anmeldt.

**MANDAL: Slo inn rute

02.00** En person måtte oppgi personalia til politiet etter at han slo inn en rute i et bolighus i Amaldus Nielsens gate. Politipatruljen var i området, og stoppet gjerningspersonen kort tid etter ruteknusingen. Vedkommende vil trolig bli anmeldt for forholdet.

**LILLESAND: Pågrepet med amfetamin

02.04** En 37 år gammel mann er anmeldt for besittelse av narkotika etter at han ble kontrollert av politiet i Lillesand sentrum. Mannen ble pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for vold mot politiet

02.08** En 53 år gammel mann ble pågrepet av politiet etter at han hadde truet vaktene ved Viktoria Pub i Markens gate. Han slo seg vrang da han skulle pågripes, og i tillegg til ordensforstyrrelse ble han anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann. Mannen ble satt i arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Sprayet jente med pepperspray

02.43** En jente tilkalte politiet etter at hun var blitt sprayet med pepperspray i ansiktet på utestedet Leopold. Gjerningsmannen er kjent for politiet, men jenta ville ikke anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Bråk i taxikøen

02.51** Flere politipatruljer måtte rykke ut til rutebilstasjonen etter meldinger om slåssing i taxikøen. Ingen personer kom til skade i slåsskampen, som roet seg da politiet kom til stedet.

**SØGNE: Tente fyr på høyballer

03.00** Ved to tilfeller måtte brannvesenet slukke branner i Søgne i natt. Begge gangene hadde noen tent fyr på høyballer, den ene gangen på Lunde, den andre gangen ved Nygård skole.

**KVINESDAL: Fant utbrent bilvrak

03.30** En politipatrulje fant to bilvrak hensatt ved gamle E 39 ved Feda. Den ene bilen var antent og utbrent. Politiet kjenner identiteten til bileieren, og vil forlange dem fjernet fra stedet.

**MANDAL: Tatt for promillekjøring

03.48** To menn fikk førerkortet beslaglagt da de ble stoppet i en bil i Budokkveien natt til søndag. I tillegg til at bilfører ble anmeldt for kjøring i beruset tilstand, ble bileieren som satt ved siden av anmeldt for å ha overlatt bilen til en person som ikke var skikket til å kjøre.

**ARENDAL: Påkjørt av bil

03.57** En mann pådro seg skrubbsår på albue og kne da han ble påkjørt av en bil utenfor drosjesentralen i Arendal. Ifølge politiet løp mannen ut i veien da han prøvde å stanse en angivelig piratdrosje.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Markens

04.00** Politiet måtte rykke ut til Markens gate da det ble yppet til slåsskamp utenfor Nordea. Det hele roet seg da politiet kom til stedet.

**KRISTIANSAND: Ampert på Torvet

04.13** Torvets kebab ba om assistanse fra politiet da enkelte personer laget bråk. Personene stakk fra stedet da politiet kom.

GJERSTAD: Kvinne kjørte utfor veien

**KRISTIANSAND: Innbrudd i enebolig på Hellemyr

12.15** I løpet av lørdagsnatten har tyver tatt seg inn i en enebolig på Vestkollen i Kristiansand. Det er foreløpig uklart hvordan tyvene har tatt seg inn i boligen, men det antas at det er gjennom et vindu i andre etasje. Politiet har foreløpig mottatt rapport om at det er blitt stjålet verktøy, surround anlegg og en bærbar cd-spiller fra boligen.

Kjørte uten gyldig førerkort