KRISTIANSAND: Knakk nesa under slosskamp

**KRISTIANSAND: Bråk i Markens

00.34:** En 19 år gammel mann fra Kristiansand blir innbragt av politiet på grunn av at han lagde bråk og uro i Markens gate. 19-åringen har blitt anmeldt.

KRISTIANSAND: Fraranet lommebok i Skippergata

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

0053:** Politiet får inn melding om at to personer slåss i Vestre strandgate. Konflikten blir løst på stedet.

**KRISTIANSAND: Trusler

0123:** En person ringer til politiet og opplyser om at en person har vært på døren til huset hans i Bregneveien, og truet. Personen som kom på døra skal ha truet med å vise kniv. Politiet fikk oppgitt navn på en aktuell person, en 19 år gammel mann fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

0156:** Politibåten melder fra om at de har stoppet en båt, fordi føreren av båten ikke er edru. Synderen var en 47 år gammel mann fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring II

0343:** Nok en gang melder politibåten fra om at de har stoppet en person som ikke har vært edru nok til å kjøre båt. Denne gangen var føreren av båten en 46 år gammel mann fra Kristiansand.

EIKERAPEN: Biltyveri og fyllekjøring i Eikerapen

**KRISTIANSAND: Slåsskamp II

0400:** To personer slåss på rutebilstasjonen i Kristiansand. Politiet rykker ut og pågriper begge personene, som blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Fyllekjøring og trusler

0420:** Politiet får melding om at en person har stukket av med familiens bil i fylla. Vedkommende skal så ha komme tilbake og truet noen i huset han stakk fra, før han forsvinner igjen. Litt senere finner politiet bilen i grøfta, men mannen er søkk borte. Den mistenkte, en 49 år gammel mann fra Grimstad, er ikke pågrepet, men politiet har navnet hans.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring III

0600:** En politipatrulje kommer over en person som sitter i en bil i Dronningens gate i Kvadraturen. Personen er ikke edru, og innrømmer å ha kjørt fra Hamresanden og inn til sentrum. Mannen bak rattet var 20 år og kom fra Kristiansand.

FLEKKEFJORD: Leteaksjon etter 16-åring

**KRISTIANSAND: Tatt med Cannabis

0750:** Tollvesenet melder fra til politiet om at de har stoppet en 25 år gammel tysk turist med Cannabis. Det skal ikke ha vært snakk om store mengder. Tyskeren blir tatt med inn til politistasjonen, der han får en bot på 5000 kroner.

**GRIMSTAD: Tyveri

1031:** Politiet får melding om at det har vært et tyveri i en leilighet i Grimstad sentrum. Fra leiligheten har det blitt stjålet tre laptoper, og et digitalt kamera. De stjålne gjenstandene ble tatt fra soverommet i leiligheten.

— I tillegg har det vært en del husbråk og sånn. Det har vært en travel natt, forteller Bjarne Bakken, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.