**KRISTIANSAND: Ransalarm på postkontor

08.33** Politiet fikk inn melding om ransalarm på Lundsiden postkontor i Industrigaten 4. Da politiet ringte til postkontoret kom de i kontakt med ansatte som fortalte at det var en falsk alarm. Trolig er det snakk en teknisk feil som førte til at alarmen ble utløst.

**ARENDAL: Bilskilt stjålet

08.40** Eier av en bil meldte fra til politiet at begge skiltene på bilen hans var stjålet. Registreringsnummer er: NE 55974

**LILLESAND: Rundstjålet i natt

09.18** Politiet fikk melding om et biltyveri. Tyver hadde tatt seg inn i et hus mens eier sov. Der hadde tyvene vandret rundt på jakt etter verdigjenstander. Bilnøkler ble stjålet, og dermed ble det en enkel sak for tyvene å stjele bilen også. Andre gjenstander ble også fjernet fra huset. Politiet etterforsker saken.

SØGNE: Tre sprengt i filler

I løpet av den siste uken har noen sprengt et tre med dynamitt i Eigestølveien. Dette har igjen ført til at et veiskilt er blitt ødelagt. Politiet tror ugjerningen er skjedd mellom 19. og 21. august.

**LYNGDAL: Spilleautomat brutt opp

10.32** På Narvesen i Lyngdal har noen brutt opp en spilleautomat i løpet av natten. Det er uklart hvor stort beløp som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Pc-utstyr stjålet

12.24** I Vestre Strandgate ble en projektor og en bærbar pc stjålet. En patrulje har undersøkt åstedet.

**KRISTIANSAND: Lommebok frastjålet

13.50** Politiet fikk melding om at en kvinne hadde blitt frastjålet en lommebok som lå i vesken hennes. Trolig er det Spar Kjøp i Vestre Strandgate som er åstedet. I lommeboke var det litt penger og bankkort. Kvinnen vil politianmelde forholdet senere.

GRIMSTAD: Illebefinnende på E18

**ARENDAL: Tok øltyv

18.40:** En 18 år gammel mann fra Arendal ble tatt på fersken av butikkpersonalet ved Rimi Dampen idet han forsøkte å stikke av med et par flasker øl.

**KRISTIANSAND: Full mann til legevakten

18.50:** En overstadig berused mann ble tatt hånd om av politiet ved Sixpence, og deretter ble han kjørt til legevakten.

KRISTIANSAND: Containerbrann på Fiskå skole.