— Hun ser virkelig frem til det. Hun elsker serien, fastslår Lohans talskvinne Leslie Sloane Zelnik til New York Post. Lohan har vært i samtaler med ABC som lager «Ugly Betty»-serien, men det foreligger foreløpig ikke noen avtale mellom partene.- Lindsay er smigret over at det er interesse for å ha henne i serien. De snakket rolletrekk og hun elsket sin karakter, sier Zelnik.

Lindsay Lohan skal spille en restaurantansatt som blir venner med Betty, spilt av America Ferrera. Når det blir er usikkert, siden streiken fortsatt varer.

På privatfronten meldes det at unge Lohan er blitt singel igjen, etter at hun har droppet sin rehab-kjæreste, snowboardesset Riley Giles. De to møttes på rusavenningsklinikk - men Lohan skal ha dumpet ham etter at hun fant ut at han skrøt av forholdet på MySpace, hevder en venn til bladet Star.

Giles var heller ikke særlig populær hos Lohans venner. Ifølge Star sier kilden videre: - De hatet ham. De syntes han var en slask som bare var sammen med henne for selv å bli mer berømt. (©NTB)