KRISTIANSAND: Fyrte løs

19.23: En 15 år gammel gutt anmeldes for bruk av fyrverkeri på Grim i Kristiansand. Foreldrene varslet og fyrverkeriet beslaglagt.

KRISTIANSAND: Tatt for hasjrøyking

19.30: Tre jenter pågrepet idet de røykte hasj i Elvegata i Kristiansand. Beslag av mindre mengder hasj. Alle erkjente forholdet.

KRISTIANSAND: Kvinner i kamp

17.23: En kvinne er pågrepet for vold mot en kvinnelig medpassasjer, etter melding om slåsskamp i en buss på Vesterveien. Bussen var ved Samsen da hendelsen fant sted. Ifølge politiet har det mest sannsynlig vært en foranledning til det som skjedde.

Se egen sak.

EVJE: Trafikkulykke

16.24: Trafikkulykke på Riksvei 9 ved Hodnesund, sør for Evje. Enslig bil kjørte av veien og havnet på et jorde. Mindre personskade. Førerkort beslaglagt.

KRISTIANSAND: Sykkeltyveri

16.04: Tyveri av to sykler ved Aquarama. En sort Giant EL sykkel med Hamax-kjerre, og en annen offroadsykkel. To personer skal ha syklet bort med dem. Ifølge beskrivelse av antatte gjerningspersoner er de mørke i huden og iført sorte joggebukser. Den ene hadde rød jakke, den andre sort hettegenser.

GRIMSTAD: Brann

06.05: Det meldes om brann i Kilandssenteret i Grimstad.

Se egen sak.

KRISTIANSAND: Hærverk.

02.49: En mann på 22 ble anmeldt for skadeverk i Festningsgata. Ifølge operasjonsleder Per Kristian Klausen er det snakk om skriblerier med sprittusj på annen manns eiendom.

FARSUND: Overfall

02.06: Les egen sak.

KRISTIANSAND: Urinering

02.30: «To fluer i en smekk», skriver operasjonsleder Klausen på Twitter. Det handler om en mann som urinerte utenfor utestedet Dis, mens en annen gjorde det samme utenfor Tollboden.

MANDAL: Bading

01.42: En svært beruset mann falt i elva i Mandal. Han ble reddet opp og fikk låne et ullteppe av politiet.

TVEDESTRAND: Fyll

0141: En mann i Tvedestrand var så beruset at han måtte sjekkes av ambulansepersonell. Han var vanskelig å komme i kontakt med. Så våknet han til liv da moren dukket opp.

– Når folk er fulle er det forskjellige ting som kan få dem til å skjerpe seg. Denne gangen var det mamma, sier operasjonsleder Klausen.

MANDAL: Promille

01.40: En gutt på 16 år ble anmeldt for promillekjøring på moped.

KRISTIANSAND: Fyll

00.57: En gutt på 16 ble kjørt fra Hampa og hjem fordi han var for full til å stå på beina.

TVEDESTRAND: Provokasjon

00.13: En mann på 25 år ble av politiet bedt om å helle ut en øl han drakk av. I stedet tok han den siste slurken, og dermed ble han anmeldt for drikking på offentlig sted.