TVEDESTRAND: Slo mindreårig jente

17.48: En mann i 50-årene ble pågrepet etter å ha slått til ei mindreårig jente. Saken blir etterforsket av politiet. Jenta ble lettere skadet etter hendelsen.

VENNESLA: Mopedulykke

16.20: Politiet fikk melding om kollisjon mellom to mopeder. Nødetatene rykket ut. En person ble kjørt til sykehuset i Kristiansand med skader i et ben. Begge mopedene ble tatt med av politiet for å sjekke blant annet teknisk stand.

FLEKKEFJORD: Bil og mc kolliderte

15.15: Trafikkulykken skjedde på fylkesvei 44 ved Sveigeskogen. Politi og ambulanse rykket ut. En gutt pådro seg lettere skader og ble fraktet til sykehuset i Flekkefjord.

KRISTIANSAND: Livløs person hadde bare sovnet

14.34: Politi og ambulanse rykker ut til Auglandsbukta etter melding om livløs person i båt. Men det viste seg at mannen bare lå og sov.

MANDAL: Truende person

13.48: En person pågripes etter truende atferd i Mandal sentrum.

BIRKENES: Brann i lekehytte

09.38: Nødetatene rykket ut etter melding om boligbrann i Nordåsvegen på Birkeland. På stedet viste det seg at en lekehytte brant, og at huseier selv hadde tent på.

FARSUND: Innbrudd på legevakt

06.59: En patrulje rykker ut til Farsund legevakt der det har vært innbrudd i løpet av natta.

LYNGDAL: Brøt seg inn i bedrift

01.20: Politiet fikk melding om knust rute og forsøk på innbrudd i en bedrift. På stedet ble en person påtruffet, og vedkommende innrømmet forholdet.

KRISTIANSAND: Vold

00.10: Politi og ambulanse rykket ut itl en privatadresse etter melding om vold. En person ble pågrepet for kroppskrenkelse.