Politiet i Agder etterlyser fredag en kvinne på 27 år i Kristiansand.

– Siste sikre observasjon av kvinnen var i Kirsten Flagstads vei i Vågsbygd i Kristiansand den 5. april rundt klokken 18.20. Det opplyser politiet i Agder i en pressemelding fredag.

Det er ikke registrert livstegn fra savnede siden begynnelsen av april.

– Verken mobiltelefon eller betalingskort er brukt, sier politiadvokat i Agder politidistrikt, Maren Sundberg Fidjeland.

– Politiet arbeider aktivt for å finne savnede, og har gjort flere undersøkelser i saken, blant annet ved søk på og i nærheten av bopel, vitneavhør og innhenting av elektroniske spor, uten at det har ledet til savnede, sier Fidjeland.

Kvinnen er mellom 165 og 168 cm høy, og har sort hår som er barbert foran og bak. Ved siste sikre observasjon var kvinnen kledd i svarte bukser og svarte sko.

Ønsker tips

Politiet ber om at de som kan ha observert savnede etter fredag 5. april klokka 18.20, eller har annen informasjon i saken, om å kontakte politiet.

– Politiet holder alle muligheter åpne. Selv om det er uklart hva som har skjedd, kan vi ikke utelukke at det kan ha funnet sted et straffbart forhold, eller at savnede selv har gjort seg utilgjengelig. Samtidig vil vi presisere at dette er en savnet- sak, og vi har ikke noen indikasjoner som tilsier at det har skjedd noe straffbart, sier Fidjeland.