**KRISTIANSAND: Arbeidsulykke

12.48:** En arbeider i et tysk firma faller ned fra litt over to meter ved Returkrafts anlegg. Ulykken skjedde i en hall og arbeideren skal muligens ha pådratt seg et beinbrudd. Arbeidstilsynet er koblet inn i saken.

**GRIMSTAD: Innbrudd

13.43:** En familie i Grimstad skal ha hatt besøk av uvedkommende gjester. En nøkkel var forsvunnet og spor i snøen utenfor huset er blitt observert. Det er uklart hva som er stjålet.

**EVJE OG HORNNES / BYGLAND: Dørselgere

14.57:** Det ble meldt om aggressive dørselgere i Evje og Hornnes. Selgerne skal ha vært svært aktive og vanskelige å bli kvitt. Produktene som ble tilbudt skal ha vært skulpturer. Klokka 15.30 fikk politiet en lignende melding fra Byglandsfjord. Patruljene i dalen er varslet.

VENNESLA: Biltyveri

En Ford Escort med kjennemerke CE65099 er blitt stjålet.

**MANDAL: Uvedkommende i eldrebolig

16.56:** En uvedkommende person tok seg inn til en beboer i en eldrebolig i Gjert Gjertsens gate i Mandal. Politiet kjente identiteten på inntrengeren og var i kveld på utkikk etter mannen.

KRISTIANSAND: Tatt med hasj

En 15-åring slo seg vrang og var sint ved Kiwi-butikken i Markens gate. Politiet rykket ut og fant noe hasj på gutten. Han ble kjørt til arresten og saken anmeldes.

**KRISTIANSAND: Butikktyv

19.38:** Politiet måtte bistå på Sandens senter i Kristiansand med å fremskaffe personlia på en kvinne (36) som var tatt for butikktyveri. Kvinnen anmeldes.

**LYNGDAL: Fartskontroll

20.15:** 13 bilførere ble ilagt forenklet forelegg etter fartskontroll ved Lenefjorden.

KRISTIANSAND: Skilttyveri

Bilskiltene PN95448 blir meldt stjålet fra Randesund.