KRISTIANSAND: Politiadvokat Berit Woxen ba om at mennene soner i full isolasjon de to første ukene av hensyn til etterforskningen.

De to fengslingsmøtene i Kristiansand tingrett torsdag ettermiddag gikk for lukkede dører. Heller ikke pressen fikk være til stede. Tingrettsdommer Thor Arne Hellerslia og dommerfullmektig Ragnhild Helgesen begrunnet utestengelsen med hensynet til etterforskningen.

Politiadvokat Berti Woxen begrunnet sin fenglingsbegjæring med bevisforspillelsesfare.

Det var sent tirsdag kveld at tre menn ble pågrepet av politiet. To menn ble pågrepet på en adresse i Mandal, mens én person ble pågrepet på en adresse nord for sentrum i Songdalen kommune.

De tre mennene, som alle er fra Mandal, er avhørt i saken. En av mennene ble etter kort tid siktet for heleri. Mannen ble løslatt sent onsdag kveld, men siktelsen mot ham er opprettholdt.

Mannen som ble pågrepet i Songdalen er sammen med en av mennene som ble pågrepet i Mandal, siktet for grovt ran. Politiet mener disse to gjennomførte ranet i sammen.

Mandag ble også Plussbanks filial i Vigeland i Lindesnes kommune utsatt for ran. Politiet sier de fortsatt ser på de hendelsene som to separate ran. Ingen er siktet etter ranet av banken i Vigeland.