VENNESLA: I så fall er det taket over kinoen det går ut over. Det er nemlig under dette de lystige musikantene inviterer til festkonsert.

— Det blir jo noen rolige sanger. Men slett ikke bare. Vi har også reinspikka rock på repertoaret, lover solisten, som skyndsomt legger til at også jenta hans, Sandra Aasheim, skal synge.

Det skal også Lillian Almedal, Alice Reinertsen og Wenche Verdal gjøre. Dessuten skal Rune Kråkeland spille bass og Øyvind Hilland spille trommer, som de pleier å gjøre, og som de har gjort det siden pizzabandet så dagslys i 1992. Tredjemann blant de første var nevnte Willy Jensen. Inger Frøysaa og Anders Robstad er ledere.

— Men det var Rune som skapte navnet på gruppa. Det ga egentlig seg selv, vi er jo ganske glade i pizza, opplyser Willy Jensen.

Verdenspremiere

Til konserten torsdag kveld kommer også Tom Elvis med band fra Sound of Happiness Kristiansand. Til denne kvelden planlegger bandets trommis, Andreas Hall Torgersen urpremiere på dobbeltrommer med Øyvind Hilland.

— Neri Bygland kommer også. Han skal lese dikt.

— Sine egne?

— Selvfølgelig. Og på rim, det er like selvfølgelig.

— Hvordan er det med nervene før konserten?

— Bare bra.

Willy Jensen og forloveden Sandra Aasheim er også kjent i Venneslas idrettsliv, ikke minst etter at de undertegnet proffkontrakter som hjelpeledere i Vindbjart.