LYNGDAL: Det var etter klokken 03 i natt at politiet ble oppringt av en drosjesjåfør som fortalte at en mann i begynnelsen av 30-årene var helt vill i området ved Alleen senter.

— Patruljen dro til stedet og påtraff mannen. Han var ikke samarbeidsvillig slik at politiet måtte bruke pepperspray på ham. Han ble deretter brakt til arresten i Kristiansand, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Øystein Vellesen, til fvn.no.

Mannen blir anmeldt både for brudd på politiloven, ordensforstyrrelse og drikking på offentlig sted.

**MANDAL: Hasj og ulovlig kjøring

23.47** En mandalspatrulje stanset i natt en bilist for sjekk. Det viste seg at vedkommende ikke hadde førerkort. Politiet valgte å ransake en passasjer i bilen. Da fant de mindre mengder hasj. Det ble også funnet et dansk kjennemerke for bil. Sjåføren er en mann i slutten av 40-årene, mens passasjeren er i slutten av 30-årene. Begge mandalittene ble dimitert etter å ha erkjent de straffbare forholdene.

**KVINESDAL: Gikk berserk på kafé

01.05** Politiet måtte i natt bistå vaktene ved Pontis kafé da en mann i slutten av 20-årene gikk amok inne på stedet. Ifølge betjeningen skal han ha oppført seg truende. Da patruljen kom til stedet hadde stemningen roet seg, men ikke lenger etter var det fullt baluba igjen. Mannen skal ha sparket i vinduer og søppelbøtter. Politiet var like i nærheten og pågrep mannen. Han ble deretter kjørt hjem. Saken er foreløpig ikke anmeldt.

**KRISTIANSAND: Truet gjester og ansatte

01.56** En venndøl ble i natt pågrepet og arrestert etter å ha opptrådt truende på Caledonien. Mannen i slutten av 20-årene blir anmeldt for forholdet. Få minutter etter skjedde omtrent det sammen på Six Pence pub i Kirkegata. Der ble også en mann i slutten av 30-årene innbrakt av politiet.