**KRISTIANSAND:

00.37** En 30 år gammel mann får førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt svært vinglete på strekningen mellom Mosby og Strai. 30-åringen ble også sendt til legevakten for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Ble frastjålet lommebok

03.01** Politiet får melding om slagsmål i Kristiansand sentrum. Da patruljen kom fram til stedet viste det seg å være en person som hadde fått frastjålet lommeboken av to menn. Politiet pågrep like etter to 19-åringer, i besittelse av mannens lommebok. I tillegg var de i besittelse av mindre mengder hasj.

**KRISTIANSAND: Slo seg i hodet

03.24** En 50 år gammel mann blir tatt hånd om av ambulansepersonell etter et uhell på Lund som medførte kutt i hodet.

**ARENDAL: Mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand

03.21** En 26 år gammel mann fra Arendal blir stoppet like ved Barbu, mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. I 26-åringens bil ble det også gjort funn av amfetamin, hasj og marihuana. I bilen satt også en 24 år gammel passasjer fra Grimstad.

**VENNESLA: Innbrudd i butikk

09.40** Det meldes om innbrudd i nærbutikken på Engesland. Ifølge melder skal det være stjålet tobakk og en mindre sum med penger.

KRISTIANSAND: Falsk hundrekronerseddel

10.37 fikk politiet inn en falsk hundrekronerseddel fra en pub i Markens. Det er uvisst om det er flere falske sedler i omløp.

ARENDAL: Tyveri av båtmotorer

10.32 fikk politiet melding om tyveri av yanmar båtmotorer og to drev fra et båtopplag på Tromøya.

LINDESNES: Stjal nøkler

10.47 Et sett nøkler ble stjålet fra et kontor i Sør-Audnedal. De ble etterhvert gjenforent med eieren etter observasjoner av en person på stedet.

BIRKENES: Beruset person

11.10 dro politiet til Birkeland etter meldinger om en beruset person på Strøget. Da de kom fram, var personen borte.

BIRKENES: Øvekjørte ulovlig

11.50 stoppet politiet en bil på Birkeland der vedkomende drev med øvekjøring uten å ha rett til det.

LISTA: Klaget på tiggere

12.01 fikk politiet flere klager på tiggere. Rådet fra operasjonsleder Ove Austenaa er klart: — Her er det opp til folk selv å avvise dem, sier han.

ARENDAL: Trafikkuhell etter øvekjøring

12.01 måtte politiet bistå etter et trafikkuhell ved Biltema. To biler var involvert, og den ene parten drev med øvelseskjøring. På grunn av dårlige norskkunnskaper måtte politiet bistå med skademelding. Ingen personer kom til skade.

KRISTIANSAND: Stjal pc

13.32 fikk et kontor i Dronningens gate besøk av en person som stjal en bærbar pc og løp fra stedet. Politiet har fått beskrivelse av personen, og er på utkikk etter vedkommende.

**GRIMSTAD: Drikkelag på brygga

14.12** fikk politiet melding om et drikkelag på brygga nedenfor Hi-fi-klubben i Grimstad. Drikkelaget oppløste seg da politiet kom til stedet.

**GRIMSTAD: Bil kolliderte og forsvant

14.43** ringte en person politiet og fortalte at hun var blitt påkjørt av en bilfører i sort BMW. Personen i BMWen skal ha rygget i den andre bilen og så forsvunnet fra stedet. Politiet har noe å gå på, men har foreløpig ikke funnet personen i den sorte bilen.

**GRIMSTAD: Jente stjal brennevin

14.53** ringte vinmonopolet i Grimstad og fortalte at de hadde fersket en 26 år gammel kvinne som stjal ei flaske brennevin. Kvinnen forsvant før politiet kom fram. Men etter å ha fått signalement på 26-åringen, fant de henne i nærheten. Hun hadde flaska med brennevin på seg og innrømmet å ha stjålet den. 26-åringen fra Arendal vil bli anmeldt for tyveriet.

**KRISTIANSAND: Falsk 200-lapp

15.35** fikk politiet telefon fra en skomaker i Markens. Han hadde fått en person i butikken som forsøkte å betale med en 200-lapp som skomakeren mente var falsk. Personen med seddelen forsvant da han ble konfrontert med dette. Politiet har kikket etter vedkommende uten å lykkes. - Vi har noe å gå på her. Det er grunn til å tro at det kan være en sammenheng med den falske hundrekronerseddelen som ble oppdaget tidligere i dag, sier operasjonsleder Vidar Neset.

**BIRKELAND: Stjal smykker og sølvtøy

15.59** fikk politiet vite om et innbrudd i et hus i Birkeland. Da de som bodde i huset kom hjem, oppdaget de at det hadde vært innbrudd i løpet av dagen. Tyvene har fått med seg sølvtøy og smykker. Politiet har vært på åstedsberfaring.

ARENDAL: Syklist kjørte i bil

17.39 skjedde et trafikkuhell i Kolbjørnsvik i Arendal. Hendelsesforløpet er noe uklart, men en bil skal ha bremset opp, slik at en syklist som kom bak kjørte i bilen. Syklisten landet på en bil bak. Den 46 år gamle syklisten ble kjørt til legevakten for en sjekk. De to involverte, som begge er fra arendalsområdet, vil bli avhørt.

GRIMSTAD: To til legevakt etter bilbrann

**SONGDALEN: Pågrepet med amfetamin

22.28** En mann i midten av 30-årene fra Songdalen ble tatt med noen gram amfetamin. Politiet ransaket leiligheten hans og til sammen ble det beslaglagt cirka 30 gram av det narkotiske stoffet. Mannen ble satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å lure seg unna kontroll

22.38** En bilist forsøkte å unngå kontroll i Kaptein Kragsvei. Politiet klarte likevel å stoppe mannen, som det viste seg at kjørte uten gyldig førerkort. Den 48 år gamle mannen fra Kristiansand blir anmeldt.