SØGNE: Båttyveri

09.34: En åtte fots Passport RIB med en Suzuki 9,9 hk påhengsmotor ble stjålet fra Neverkilen i Trysfjorden.

LYNGDAL: Så våpen i veikanten

09.42: En bilist på E 39 mellom Lyngdal og Vigeland så noe i veikanten som så ut som et våpen. Men det viste seg å være en leketøyspistol.

VENNESLA: Innbrudd i keramikkverksted

10.21: Uvedkommensde brøt seg inn i keramikkverkstedet på Vigeland Hovedgård i løpet av natta. Det ble stjålet smykker, samt trolig rundt 2000 kroner i kontanter, opplyser operasjonsleder Hans Petter Osaland til fvn.no. Politiet var i morges på stedet for å sikre spor.

KRISTIANSAND: Innbrudd i P-anlegg

10.46: Det ble brutt opp flere boder i parkeringsanlegget i Østre Strandgate 35. KRISTIANSAND: Uønsket drikkelag

11.22: Flere nøt alkohol mellom Rundingen og Spikeren på Lund.

GRIMSTAD: Fant båt

12.39: Skjærgårdsforeningen kom over en Skibsplast-båt på 15-16 fot, hvit med rød stripe og en 50 hk påhengsmotor. Den så «herpet» ut, opplyser operasjonsleder Hans Petter Osaland. Båten ble tauet inn til Grimstad for videre undersøkelser.

KRISTIANSAND: Klager på skating

13.14: Det kom klager på skatere ved Hellemyr, som kjørte fra Skomakergata og ned mot rundkjøringen. De var deltagere på en leir på Dvergsnestangen, og forklarte de hadde satt opp varselsskilt.

KRISTIANSAND: Fant båt

13.30: Båten funnet i Tresse var en Uttern, utstyrt med en 90 hk Mercury-motor. En slik båt skal være meldt forsvunnet for en tid tilbake.

MANDAL: Blåste rødt — manglet førerkort

13.37: Politiet stanset en bilfører som blåste til over lovlig grense på alkometeret. Den promillemistenkte 35-åringen hadde heller ikke førerkort.

KRISTIANSAND/SØGNE: Stjal mopeder

13.53: To mopeder, den første registrert PT 8146 er stjålet fra Sleipners vei i Kristiansand. Den andre fra Lundeveien i Søgne, og registrert PU 9507. SETESDAL: Utlendinger fikk politihjelp etter utforkjørsel

ARENDAL: Danske syklister skal ha kjørt i bil

**FARSUND: Forsøkte å bryte opp dører

16.07** En beboer på Vanse, som hadde vært bortreist noen dager, kom hjem og fant ut at to dører på baksiden av huset var forsøkt brutt opp. Gjerningspersonene hadde imidlertid ikke klart å komme seg inn. Innbruddsforsøket anmeldes.

KVINESDAL: Skal ha blitt slått flere ganger

KRISTIANSAND: Tyver kastet stjålet telefon ut av bilen

GJERSTAD: 53 tatt i fartskontroll

**ARENDAL: Forsøkte å tyvkoble bil

16.52** En bileier meldte om at noen hadde knust bakruta på bilen og forsøkt å tyvkoble den. Bilen sto parkert på Strømsbusletta. Saken anmeldes.

**KRISTIANSAND: Ruset på Sandens

17.14** En 20 år gammel kristiansandsmann ble tatt i besittelse av mindre narkotika på Sandens. Mannen ble stoppet av en vekter. Politiet tok seg av mannen, som ble straffet med et forelegg på 3.000 kroner.

KRISTIANSAND: Brann på pizzarestaurant i Dronningens gate

**KRISTIANSAND: Klagde på langvarig feststøy

18.06** Ifølge naboer skal det ha vært høy musikk og festing i Frydenlundsvei flere dager den siste uka. Politiet har foreløpig ikke hatt tid til å dra til stedet.

GRIMSTAD: Trodde de så person med maske, gassmaske og øreklaffer

**KRISTIANSAND: Klagde på motorsyklister

18.55** Politiet fikk klager om at ungdommer kjørte uregistrerte motorsykler mellom skogen og hus i Fregattveien. Det var ingen ledige politipatruljer til å se på saken.

**ARENDAL: Ruset sjåfør

19.06** Politiet fikk tips om en mulig promillkjører i Eydehavn. Politiet kom etter hvert over mannen, som ble pågrepet og brakt til legevakt for å avlegge blodprøve. Den lokale mannen på 52 år blir anmeldt.

**MANDAL: Moped stjålet

19.14** En moped med nummer RC 5680 er stjålet fra Øvrebyen i løpet av natta.

**MANDAL: Overstadig beruset

19.33** Politiet fikk melding om at det var en overstadig beruset person ved Amfisenteret. Politiet kjørte mannen hjem.

ARENDAL: Båtmotor eksploderte ved tankanlegg

KRISTIANSAND: Gutt påkjørt ved Mølla

**MANDAL: Grovt tyveri

21.25** I løpet av onsdag eller torsdag har noen brutt seg inn i et hus i Buråsveien og stjålet flere pc-er og mobiltelefoner. I tillegg er huseierens "Tour-de-France-sykkel" stjålet fra Budokka. Den nyehvervede sykkelen har en verdi av 20.000 kroner.

**KRISTIANSAND: Fant båt

21.50** En 11 fots jolle med en 10 hestekrefters motor ble funnet drivende ved Vraget på Flekkerøy. Finneren fortøyde båten til brygga.

EVJE OG HORNNES: Flere sloss på Ogge gjesteheim

**FLEKKEFJORD: Gikk løs på folk i hus

23.54** Politiet fikk telefon om at en stor kar, som er en kjenning av politiet, gikk løs på alle folkene som var i et hus. Politiet sendte et par biler, men da fvn.no sist var i kontakt med politiet natt til lørdag, hadde de ikke kommet frem til stedet.