**VENNESLA: Hærverk

07.23** fikk politiet melding om grovt tyveri fra Venneslahallen. Tyver hadde gjort hærverk og brutt seg inn i hallen og stjålet et pengeskrin. Politiet har foretatt en åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

07.49** fikk politiet melding om at det hadde vært grovt tyveri fra Kirkegaten 8. Tyveriet ble oppdaget da de ansatte kom på jobb. Ting kan tyde på at det er blitt stjålet noen datamaskiner og noe telefonutstyr. En politipatrulje ble sendt til stedet for å undersøke saken nærmere.

**ARENDAL: Grovt tyveri

08.10** fikk politiet melding om at det natt til i dag hadde vært grovt tyveri fra en bedrift i Arendal. Ting kan tyde på at en stasjonær pc, en monitor og en kompressor er stjålet fra stedet.

ARENDAL: Tyveri av ekstralykter

08.05 fikk politiet melding om at noen hadde stjålet ekstralykter som var påsatt en gravemaskin ved Nymoen.

**ARENDAL: Mindre trafikkuhell

08.18** fikk politiet en telefon fra en sjåfør som hadde vært uheldig å kjørt inn i en bil bakfra på E 18 ved avkjøringen til Hisøya. Ingen personer skal ha kommet til skade og de to partene ordnet opp seg i mellom.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri

08.45** fikk politiet melding om at det i løpet av natten hadde vært grovt tyveri fra Meny Sagmyra. Det er foreløpig noe uvisst hvordan tyvene kom seg inn i butikken. Politiet har foretatt en åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

08.57** fikk politiet en telefon fra en mann på reisefot som kunne opplyse om at han hadde fått beskjed om at noen hadde brutt opp ett vindu til leiligheten hans i Møllevannsveien. Mannen hadde fått noen til å sikre vinduet og vil ta kontakt med politiet når han kommer hjem igjen.