**ARENDAL: Urinerte på offentlig sted

23.40:** En 48 år gammel mann fra Arendal ble pågrepet da han nektet å etterkomme pålegg fra politiet. Mannen ble tilsnakket mens han sto og urinerte på Sam Eydes plass.

KRISTIANSAND: Banket opp på Superspeed

**SØGNE: Avskiltet råner

23.56:** Politiet fikk klager på at tre personbiler av typen Volvo 240 rånet i Salemsveien over lengre tid. Politiet søkte i området og fant en bil av samme merke i Birkedalsveien. Bilen ble avskiltet på grunn av tekniske mangler.

**KRISTIANSAND: Bråk i bolig

00.01:** En 38 år gammel mann ble pågrepet for vold, etter melding om bråk fra en bolig i Vågsbygd.

**KRISTIANSAND: Tyveri av moped

00.23:** En sort Piaggio med registreringsnummer PZ 7601 er medlt stjålet fra Jærnesheia.

**LILLESAND: Plagsom gjest

00.53:** En 20 år gammel mann fra Birkeland ble pågrepet etter å ha nektet å gå fra et utested. Mannen skal først ha blitt bortvist fra stedet, men kom tilbake og havnet til slutt i arresten.

**GRIMSTAD: Kvinne slått ned

01.05:** En 39 år gammel kvinne ble slått ned ved Odden. Kvinnen, som skal ha fått slått ut en tann, ble kjørt til legevakt av politiet. Gjerningsmannen, som skal være en 47 år gammel mann fra Grimstad, er foreløpig ikke funnet.

**ARENDAL: Kranglet med politiet

02.28:** En overstadig beruset 22-åring havnet i arresten etter at han havnet i en krangel med politiet.

**KRISTIANSAND: Slåssing ved 7-Eleven

02.37:** En 19-åring fra Kristiansand ble anmeldt for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet, etter at han skal ha laget bråk på 7-Eleven.

**SØGNE: Mann inne i huset

03.05:** To jenter overrasket en fremmed mann inne i huset på Toftelandsveien. Mannen forsvant ut en bakdør. Kort tid senere ble en 20 år gammel mann fra Søgne pågrepet i nærheten. Mannen nektet for å ha vært inne huset, men ble likevel anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Kvinne antastet

03.02:** En 20 år gammel kvinne skal ha blitt antastet mens hun gikk gjennom Kirkegaten sammen med en mann. Kvinnen løp fra stedet, men skal ha blitt sparket ned slik at hun falt i gaten. Mannen som gikk sammen med henne havnet deretter i basketak med en eller flere menn. Ingen av partene ønsket å anmelde saken.

**FARSUND: Slått ned ved Farsund kino

04.00:** En 35 år gammel mann fra Farsund ble funnet bevisstløs ved Farsund kino. Mannen, som husket lite av hva som hadde skjedd, ble kjørt til legevakta. Politiet avventer anmeldelse.

**VENNESLA: Truende mann

05.43:** En mann som virker truende, banker på et vindu i et hus i Danskehaugen i Vennesla. En patrulje finner mannen som er beruset og hevder han har vært på fest i området. Han vurderes som ikke i stand til å ta vare på seg selv og innbringes til arresten.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

06.38:** Flere personer slåss utenfor Seven-Eleven i Markens gate. En jente (23) blør neseblod og har sprukken leppe. Bakgrunnen for bråket skal være at to jenter har provosert på seg en guttegjeng. Jentene kjøres hjem, mens én person blir bortvist fra sentrum.

**MANDAL: Innbruddsforsøk?

08.27:** Sector Alarm melder at en person forsøker å ta seg inn i en bolig i Mandal. Patruljen på stedet finner raskt ut at det er en kvinne som ar blitt skysset ut av hjemmet, men vil inn igjen som er bakgrunnen for alarmen. Partene blir gjenforent etter kort tid.

**FARSUND: Innbrudd

10.12:** Melding om innbrudd i privatbolig. Det mistenkes også at en person har tatt tilhold i boligen. Politiet pågriper en person ved boligen som blir kjørt til arresten i Kristiansand. Mannen (42) var også i besittelse av sprøyte og noen tabletter av ukjent merke.

**MANDAL: Tyveri

12.35** : I en bolig i Halseveien har uvedkommende tatt seg inn og stjålet to PC-er i løpet av natten.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd

12.35:** Det meldes om innbrudd hos Evje mekaniske verksted. Det skal være stjålet et sveiseapparat og et aggregat.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd

14.03:** Ved et lager ved Evje Næringspark har det vært et innbrudd og stjålet en kompressor og noe verktøy.

**KRISTIANSAND: Stjålet bilskilt

16:21:** Begge skiltene på en parkert bil i Østre Ringvei et stjålet. Registreringsnummeret på skiltene er: DL 23045.