— Nå blir det mulig å kjøpe litt verktøy for dagsaktivitetene på Clas Ohlson før man går inn på nabobutikken Kondomeriet, og kjøper litt leketøy for kveldsaktivitetene, skriver butikken i en pressemelding.

Markedssjef i Kondomeriet, Mona Amundsen. FOTO: Pressefoto

KRISTIANSAND: I morgen åpner Kondomeriet ny butikk på Sørlandssenteret.

Sørlendinger legger årlig igjen flere millioner kroner hos Kondomeriet gjennom nettbutikken, og trenden er stigende.

— Vi har fått flere hendvendelser fra kunder i både Arendal og Kristiansand med et ønske om at vi skal åpne butikk på Sørlandet. Dette viser at også sørlendinger, som bor i det som er kjent på folkemunne som tykkeste bibelbelte, har behov for å krydre hverdagen litt, sier Mona Amundsen, markedssjef i Kondomeriet, som selv er fra Sørlandet.

I fjor økte omsetningen med 10,7 prosent fra 59,6 millioner i 2009 til 66 millioner i 2010. Butikken på Sørlandssenteret blir kjedens tiende butikk.

— Det er med stor glede vi tar i mot folk fra Sørlandet i vår nye butikk på Sørlandssenteret, og forhåpentligvis kan vi bidra til at folk blir enda mer frigjorte og ønsker å forsøke noe nytt leketøy, sier Amundsen.

Kondomeriets største butikk er nettbutikken, muligens på grunn av anonymiteten som kundene får ved å handle over nettet. Butikken frykter allikevel ikke at folk heller vil velge å bestille på nett enn å kjøpe leketøyene over disk.

— Mange vil ikke vente på postgangen, mens andre gjerne vil se og ta på produktene i butikken før de bestiller dem i nettbutikken. Vi regner derfor med at kundene våre på Sørlandet vil glede seg over sin egen butikk hvor vi fortsetter å gi orgasmegaranti på alt som vibrerer, forteller Amundsen.