**ARENDAL: Vekket naboene

04.10:** En dame i sterk ubalanse vekket en rekke naboer i Nidelvåsen.

**GRIMSTAD: Tømte to boliger

07.50:** To boliger på Kjæråsen har blitt tømt i løpet av natten. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra bedrift

08.55:** Politiet foretar åstedsundersøkelse etter melding om grovt tyveri fra en bedrift i Dalaneveien.Uvisst hva som er borttatt.

**KRISTIANSAND: Tyveri

09.30:** Politiet melder om grovt tyveri på Kjøita. Det er uvisst hva som er tatt. Forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Knust rute

10.27:** Uvedkommende har vært inne i en garasje i Bjørkeveien. Ifølge melder er det knust en rute i en bil. Politiet undersøker saken.

**KRISTIANSAND: Gutt låste seg inne på badet

10.45:** En tre år gammel gutt låste seg inne på badet i Skippergata. Politiet bisto med å åpne døra.

**KRISTIANSAND: Stjal støvsuger

11.00:** Det meldes om grovt tyveri fra en container på Dvergsnesheia. Det er blant annet stjålet verktøy og industristøvsugere. Patrulje dro til stedet.

**VENNESLA: Boliginnbrudd

14.00:** Det ble meldt om innbrudd i en bolig i Steinsfossveien. Det er uvisst om noe er stjålet. Politiet dro til stedet for åstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Beruset person på McDonald's

14.15:** Politiet fjernet en beruset person fra McDonald's. Personen ble tatt med til arresten.

**KRISTIANSAND: Kjørte bil uten førerkort

14.53:** En mann i 40-årene anmeldes for kjøring uten gyldig førerkort. Bilen ble stoppet og kontrollert ved Hamresanden.

**AGDER: Leter etter seilbåt

18.50:** Politiet i Agder melder at Hovedredningssentralen i Sør-Norge etterlyser en seilbåt, som skal være savnet. Les mer i egen sak.

**VENNESLA: Undersøker rasområde

19.31:** Politiet får inn melding om et større blåleireras på Heisel. Les mer i egen sak.

**BYKLE: Fant etterlyst bil

20.48:** En bil som var etterlyst i forbindelse med et trafikkuhell på Hovden nyttårsaften, der en taxi ble påkjørt, ble funnet igjen i ettermiddag.

— Kjøretøyet ble funnet ved Berdalsbru i Bykle klokken 16.17. Da fikk vi meldingen om dette, skriver operasjonsleder Per Kristian Klausen ved Agder politidistrikt i en Tweet.

— Flere lokale personer som fant bilen, fulgte spor i snøen og varsler politiet. Dermed kan to personer pågripes i en hytte. De erkjenner kjøringen, kjøring av uregistrert bil og kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Begge innbragt til lensmannskontoret og avhøres. Det er snakk om to menn på henholdsvis 17 og 18 år fra Songdalen og Kristiansand, skriver Klausen videre.