Mandag skrev Fædrelandsvennen om kvinnen som blestengt inne i klesbutikk og ringte politiet.

To minutter etter stengetid kommer Åshild Magnesen ut av et prøverom i en klesbutikk i Markens gate. Butikken var tom og mørk.

— Det tok tid før jeg skjønte hva som faktisk hadde skjedd. Jeg tenkte kanskje at hun som jobbet der var på et lager eller noe. Så jeg ropte, forteller Åshild Magnesen til Fædrelandsvennen.

Selv om 24-åringen var stresset, er hun tydelig på at hun så humoren i situasjonen.

Håpte ikke politiet kom i uniform

Etter en stund bak en låst butikkdør i Markens gate, søkte Magnesen råd hos moren via telefon.

— Jeg ringte mamma og sa, litt humoristisk, at jeg var i en nødsituasjon. Jeg fikk beskjed om å ringe politiet, sier den uheldige kunden.

24-åringen vegret seg for å slå 112 på mobiltastene.

— Jeg var aldri i tvil om jeg kom ut eller ikke. Men jeg fryktet at politiet ville komme i full uniform og låse meg ut til en godt besøkt Markens gate som publikum, sier Magnesen, som ikke legger skjul på at hun er flau.

Daglig leder låste opp

Etter å ha kommet over terskelen og ringt politiet, tok politiet videre kontakt med daglig leder.— Jeg fikk beskjed om at hun akkurat var kommet hjem, men at hun kastet seg i bilen og var på vei, sier den glemte kunden.

Ifølge Åshild Magnesen var daglig leder i butikken, som også var den som låste for kvelden, ganske skjelven da hun kom.

— Jeg bare lo og forsikret om at alt var bra, sier 24-åringen, som da ble sluppet ut 50 minutter etter stengetid, og legger til:

— Det var en flau og morsom opplevelse som jeg aldri kommer til å glemme.

- Lo så jeg grein

Da Magnesen kom hjem skjønte hun at hendelsen ikke hadde gått upåaktet hen.

— Det største sjokket fikk jeg da jeg kom hjem og leste saken på fvn.no. Jeg lo så jeg grein, sier Åshild Magnesen, som sier at hun kommer nok til å benytte seg av prøverom i fremtiden.

Fædrelandsvennen har vært i kontakt med ledelsen i butikken, som ikke ønsker å kommentere saken.