Det vrimlet med turister i Lillesand onsdag. Foto: Rebecca Trondsen
Hver gruppe fikk en halvtime i Lillesand før turen gikk tilbake til Kristiansand. Foto: Rebecca Trondsen

Det vrimlet av cruiseturister i Lillesand onsdag formiddag. Åtte grupper med cruiseturister fra skipet "Magic" som ligger til kai i Kristiansand, tilbrakte litt av dagen i Lillesand.

— Vennlige folk

Ekteparene Michael og Patricia Spielman og Bruce og Rita Long fra USA storkoste seg den lille halvtimen de fikk til å utforske byen.

— Det er en koselig liten by. Veldig ren og fin. Været er jo også veldig fint i dag, sier Michael Spielman fra New Jersey, som sammen med kona Patricia valgte cruiseferie i år.

Disney cruiseskipet "Magic" ankom Kristiansand onsdag morgen. Det 300 lange skipet har om lag 2000 gjester om bord. Før cruiseskipet seiler videre til Stavanger fikk turistene mulighet til å hoppe på en buss til Lillesand.

Ekteparet Michael og Patricia Spielman og Bruce og Rita Long fra USA koste seg den lille halvtimen de fikk i Lillesand. Foto: Rebecca Trondsen

— Kunne ha bodd her

Rita Long og mannen Bruce fra Colorado i USA er i Norge for første gang. Også de var fornøyd med oppholdet i Lillesand.

— Det er en utolig sjarmerende by. Og folk er veldig vennlige, sier Bruce.

— Vi kunne ha bodd her, sier kona Rita.

Mor og datter Hayley og Amanda Carter fra England koste seg på mor-datter-tur og synes Lillesand var en flott by. Foto: Rebecca Trondsen

— Ulikt England

Foruten amaerikanske turister traff Fædrelandsvennen både tyske og britiske turister.

Amanda og Hayley Carter fra England koste deg på mor-datter-tur og syntes Lillesand hadde mye å by på.

— Vi elsker byen. Det er så fredfullt og rolig her. Så ulikt England. Været er jo helt nydelig. Det har vært en perfekt dag, sier mor Amanda.