— Det virker som om det «løsner» for sentrumsforeningen, sier Teresa Seierstad.

Hun har brukt mye tid på å oppsøke potensielle medlemmer i Tvedestrand sentrum og sier det er svært hyggelig å komme rundt til de aller fleste.

— Både handelsfolk og andre er opptatt av problemstillingene for sentrum og Tvedestrand generelt. Det er tydelig at man er svært bevisst på at det kreves en innsats og et felles løft dersom Tvedestrand skal være et sterkt handelssentrum også i framtida.

Likevel opplever Teresa Seierstad enkelt små skår i gleden og oppslutningen.

— Jeg får av og til nei fra de man minst skulle vente det av.

Men hun er altså atskillig mer optimistisk nå enn for bare kort tid siden. I tillegg til at stadig flere sier ja til å melde seg inn, har Teresa Seierstad fått henvendelser fra personer som lufter sin interesse for stillingen som daglig leder.

— Det synes jeg er veldig morsomt og det viser at arbeidet vårt følges med interesse. Flere av henvendelsene kommer fra mennesker jeg absolutt vil karakterisere som interessante i vår sammenheng, men formelt sett er det selvsagt slik at stillingen skal utlyses når den tid kommer.

Når det gjelder tidsplanen har den allerede forskjøvet seg. Opprinnelig tok interimsstyret sikte på å ha foreningen «på beina» like over nyttår, mens det vil trekke noe lenger ut slik situasjonen nå ligger an.