**KRISTIANSAND: Tagging

02.54:** Flere taggere ble oppdaget da de tagget på en bygning i Gislemyrveien på Slettheia. Gjerningsmennene hadde forsvunnet da politiets patrulje kom frem til stedet.

**KRISTIANSAND: Amper stemning

03.26:** Dårlig stemning og slåsskamper vakte politiets interesse. En patruljebil reiste til Markens gate, og meldte tilbake til operasjonssentralen om at situasjonen var under kontroll.

**KRISTIANSAND: Beruset person i tunnel

03.45:** Politiet fikk melding om en beruset person som hadde forvillet seg innenfor tunnelåpningen i Festningsgata. En politipatrulje dro til stedet og loset en meget beruset person ut.

**MANDAL: Ruteknusing

04.30:** Politiet fikk melding om at en navngitt person som skal ha forsøkt å komme seg inn i et bolighus, hvor han ikke var velkommen. Mannen (27) knuste en rute og pådro seg et kutt i hånden. Politiet reiste ut til boligen og tok med seg mannen. Eieren av huset ønsket ikke å anmelde forholdet, men politiet ila likevel 27-åringen pålegg om å holde seg unna stedet.

**BYGLAND / VALLE: Tyveri fra bomstasjon

06.30 / 08.46:** Politiet fikk melding om innbrudd i to forskjellige bomstasjoner. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Grovt tyveri

07.45:** — Et snowboard og antakeligvis mye annet er blitt stjålet, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt, til fvn.no, om et tyveri som ble meldt til politiet lørdag morgen. Tyvene skal ha rotet rundt og det skal ha vært svært rotete på stedet.

**GRIMSTAD: Løs hest

08.35:** Det kom inn melding til politiets operasjonssentral om en løs hest fra E 18 ved Svennevik i Grimstad. En politipatrulje ble sendt til stedet, men ved 9.30-tiden hadde politiet ingen melding om at hesten var tilbake hos sin eier.

**KRISTIANSAND: Bil i veien

09.34:** Politiet fikk melding om en bil midt på Høvågveien like utenfor Rona. Det var ikke personskade, og da politiet kom til stedet ble det bestemt at bilfører skulle tas med inn for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Tok seg til rette

10.13:** Ukjente mennesker skal ha tatt seg til rette på en eiendom i Steinkleiva i Kristiansand. Politiet dro til stedet og pågrep en kvinne (39) og en mann (36), mistenkt for tyveri og bruk av narkotika.