MANDAL: Klokken 22.42 fikk politiet de første meldingene fra Mandal om den høye vannstanden.

— Store deler av øvrebyen ble avstengt på grunn av flo, og det ble stengt for biltrafikk, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt til fvn.no. Bryggegata ble stengt for gjennomkjøring, og flere restauranter og forretninger fikk besøk av vannmassene.

Mandal kommune og Brannvesen ble også varslet og begynte med skilting, samt utlegging av sandsekker.

Les også: Springflo på Sørlandet

KRISTIANSAND: Springflo

23.47 Det ble også meldt om mye vann i veibanen, særlig langs kystveien i Kristiansand. Ved Fidjekilen ble det skiltet, etter at Vegtrafikksentralen var varslet.

**NODELAND: Kjørte uregistrert moped

00.33** En politipatrulje stanset en 16 år gammel gutt på en uregistrert mope. Han vil bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Stjal skiltene fra buss

**KRISTIANSAND: Herjet på toalettet

01.50** Politiet ble bedt om assistanse for å få stanset en person som løp fra utestedet Havana i retning Parko. En patrulje pågrep en 27 år gammel mann fra Kristiansand , og det ble brakt på det rene at han hadde begått skadeverk på toalettet inne på utestedet. 27-åringen ble kjørt til arresten.

KRISTIANSAND: Mopedulykke på Søm

**KRISTIANSAND: Slåssing

02.21** Det ble meldt om amper stemning og slåssing mellom ansatte og tre gutter på en institusjon i Kristiansand. Da politiet ankom stedet, var slåsskjempene gått til de respektive rommene sine.

**KRISTIANSAND: Bråk på Havana

02.32** Utestedetavana rekvirerte assistanse fra politiet ved halv tre-tiden natt til søndag. Vaktene holdt da på en person som hadde skapt kvalme. Urokråka, en 30 år gammel mann fra Kristiansand, vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Truet gjestene

02.30** Ved Caledonien ble politiet tilkalt til et nytt tilfelle av restaurantbråk. Dørvakten ringte og meldte om trøbbel med en kranglete gjest som truet andre gjester. Mannen, en 39 år gammel mann fra området, skal ha stått og truet med et glass. Når politiet kommer, har 39-åringen angivelig sparket og slått en annen mann, som klaget over smerter i brystet. Mannen ble innbrakt til arresten, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Truet med knust flaske

**KRISTIANSAND: Full i rullestol

02.52** Politiet får beskjed fra vaktene på Harveys om en overstadig beruset mann på utsiden av resturanten som sitter i rullestol. Mannen har rullet videre når politiet ankommer.

**KRISTIANSAND: Slo ned kvinner

03.55** På utestedet Havana skal flere vitner rundt klokken 02.00 sett en jente falle i bakken. Vitnene på stedet forteller at hun var blitt slått av en mannsperson. Gjerningsmannen skal også ha slått til en annen jente, og begge disse kvinnene (henholdsvis 27 og 24 år gamle) vil inngi en anmeldelse for forholdet. Gjerningsmannen skal være en 24 år gammel mann fra Søgne.

**KRISTIANSAND: Krangel i kiosken

03.57** En kranglete mann som stakk fra 7 11 i Markens gate, blir innhentet av politiet. Deretter blir han kjørt til arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse. Vedkommende er en 22 år gammel mann fra Nodeland.

**KRISTIANSAND: Bråk på Ernst

03.15** Rett over stengetid får politiet melding om resturantbråk på Ernst. Der skal personalet ha roblemer med en gjest, som blir vist bort fra stedet.

**ARENDAL: Brann i fengselscelle

03.59** Politiet i Arendal fikk en melding fra Arendal fengsel om brann i en celle, og brannvesen og politi rykket ut. Politiet kjører en 45 år gammel innsatt til legevakta til kontroll, som skal ha blitt påført røykskade.

Vedkommende skal ha tent på en t-skjorte inne på cella, og det ble brannmerker i gulvbelegget i cellen. Vedkommende er tilbakeført til fengsel, og blir anmeldt for ildspåsettelse.

**KRISTIANSAND: Kvalm på 7-11

04.35** Patruljen melder om at en person har laget kvalme inne på 7 11 i Markens gate, og har forsøkt å få vedkommende ut. Politiet tar med mannen, en 49-åring fra Søgne blir tatt med inn til politistasjonen. satt i fyllearresten og anmeldt for ordensforstyrrelse.