**KRISTIANSAND: Innbrudd i campingvogner

11.20** To campingvogner som sto parkert i Torridalsveien hadde fått besøk av ubudne gjester. I den ene hadde tyvene stjålet flere cd-plater, mens i den andre er det uvisst hva som var stjålet. Politiet avventer en anmeldelse på forholdet.

KRISTIANSAND: 51-åring veltet med moped

**MANDAL: For tung tilhenger

16.50** Under en UP-kontroll på E 39 ved Ime skole ble en bil med tilhenger stoppet. Hengeren var såpass tungt lastet at føreren av bilen ble nektet å kjøre videre med den.

**GJERSTAD: Brann i bolighus

19.59** Et tre år gammelt barns lek med ild førte til at brannvesenet måtte rykke ut til et bolighus. Barnet skulle tenne opp i ovnen da et tørkestativ plutselig stod i full fyr. Brannen førte til røyk og sotskader i huset, ifølge politiet.

**VENNESLA: Full mann dirigerte biler

21.08** En svært beruset person skapte en kort stund trafikkaos da vedkommende stanset biler ved innkjørselen til Hunsfos fabrikker i Vennesla. Mannen skal ha stått og viftet med armene midt i veien, men var forsvunnet da politiet kom til stedet.

**KVINESDAL: Brann i bilvrak

22.07** En politipatrulje kom over et bilvrak som sto i full fyr ved gamle E 39 ved Feda. Bilen anses som verdiløs.

**TVEDESTRAND: Mistenkt for promillekjøring

23.00** En 21 år gammel mann fra Tvedestrand ble stoppet av politiet i Amtmannsvingen, mistenkt for å kjøre med promille. Mannen ble tatt med inn for å avlegge blodprøve.