AGDER: — Det sitter om lag 20 mann i arresten nå, så det har vært ei hektisk natt, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.

Natt til søndag forløp likevel uten de helt store hendelsene. Her er noe av det politiet har jobbet med i natt:

VENNESLA: Slåssing

22.43: Flere personer skal ha vært innblandet i en slåsskamp ved Shell i Vennesla. Tumultene skal ha oppstått da noen ble nektet inngang på en fest. Slåssingen var avsluttet da politiet ankom, og saken ble ordnet på stedet.

**KRISTIANSAND: Slått med flaske i hodet

23.21:** En 18 år gammel mann ble brakt til sykehus for behandling, etter å ha pådratt seg en flenge ved neseroten. 18-åringen skal ha blitt slått i hodet med en flaske. En 23-årig mistenkt fra Søgne bli innbrakt og satt i arresten.

**SONGDALEN: Hørte dynamittsmell

23.51:** En person opplyste at det trolig ble sprengt dynamitt i Eidsvollveien. Mannen så ikke hva som skjedde, og politiet klarte ikke å finne ut hva som forårsaket smellet.

KRISTIANSAND: Slåss med dørvaktene

00.05: En 21 år gammel mann ble satt i drukkenskapsarresten etter å ha laget bråk utenfor Leopold. 21-åringen skal ha fløyet på to dørvakter da han ble forsøkt kastet ut. En kvinnelig dørvakt opplyste at hun kom til å anmelde forholdet.

ARENDAL: Slagsmål og fyll

00.26: Politiet fikk melding om slåssing og fyll ved Ica på Tromøya. En del ungdommer var samlet på stedet, og en 18-åring med skader i ansiktet ble kjørt til legevakta.

ARENDAL: Stoppet med kniv

1.37: En 20 år gammel mann fra Arendal ble innbrakt av politiet ved Sjøloftet. Mannen vil bli anmeldt for å ha båret kniv på offentlig sted.

LILLESAND: Tok kvelertak på dørvakter

1.56: En beruset gjest havnet i klammeri med dørvaktene på Sjøbua i Lillesand. 34-åringen skal ha tatt kvelertak på to av vaktene, og vil bli anmeldt for legemsfornærmelse. 34-åringen havnet i arresten i Arendal.

KVINESDAL: Stjal bil

1.56: En bileier opplyste at bilen hans var blitt stjålet ved Hellestøl. Eieren navnga tyven, og vil anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Kranglet med politiet

2.00: En 24 år gammel mann fra Trondheim ble satt i arresten etter bråk på Havana. Mannen ble innbrakt da han nektet å etterkomme pålegg fra politiet om å fjerne seg.

ARENDAL: Slåss bak Trefoldighetskirken

2.03: To menn skal ha gått løs på hverandre med slag og spark bak Trefoldighetskirken i Arendal. De ga seg etter en stund, og den ene blødde da litt fra nesa. Begge to ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Slått ved Amigos

2.34: En kvinne meldte fra om slåssing ved Amigos. En person skal ha blitt slått ned, men ingen av de involverte ønsket å anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Krasjet i bussbu

KRISTANSAND: Laget bråk på rutebilstasjonen

2.42: En 47 år gammel mann skal ha forulempet en kvinne ved rutebilstasjonen.

MANDAL: Slåssing ved Puben

2.45: En 18 år gammel mann fra Spangereid ble kjørt til legevakta med et kutt i leppa. 18-åringen var innblandet i et slagsmål med en 27-åring fra Mandal.

KRISTIANSAND: Kløp politimann i skrittet

KRISTIANSAND: Slåssing i Dronningens gate

2.57: Tre personer ble innbrakt etter slåssing utenfor Cafe.com. En 23 år gammel mann fra Kristiansand ble anmeldt.

ARENDAL: Kolliderte på Hisøya

3.05: En bil ble sett stående på tvers av Havsøyveien på Hisøya. Bilen hadde store skader, og måtte taues inn av Viking. Ifølge politiet ble det funnet mobiltelefon, lommebok og blod i bilen. Ingen personer ble sett i nærheten, og politiet har foreløpig ikke klart å komme i kontakt med bileieren.

GRIMSTAD: Innbrudd på Fevik

3.54: En huseier på Fevik meldte at to personer befant seg i kjellerleiligheten i boligen hans. En 24-åring fra Fevik og en 18-åring fra Grimstad ble pågrepet. Den ene var fortsatt inne i leiligheten da politiet ankom, mens den andre sto på utsiden av leiligheten med tyvegodset i hendene.