FLEKKEFJORD: Det var lørdag ettermiddag omkring klokken 15 at politiet fikk melding om at en mann var funnet omkommet i Eiestjødna i nærheten av Regevik i Flekkefjord ved E39. Politiet bekrefter i dag at det var den 20 år gamle Roy Imre Farkas Steen fra Mandal som ble funnet omkommet lørdag.

Bare dager før 20-åringen ble funnet lørdag, ble en mann meldt savnet i forbindelse med et trafikkuhell på samme sted. Ulykken skjedde ved halv fem-tiden tirsdag morgen.

Meldte selv ifra til politiet

Bilisten meldte selv fra til politiet og redningstjenesten om at han hadde kjørt i en fjellvegg ved avkjørslen til Regevik, og at bilen ble stående slik at den sperret for trafikken på E 39. Da politiet kom fram til ulykkesstedet, hadde mannen imidlertid forlatt bilen og stedet.

Politiet bekrefter at den omkomne, en 20 år gammel mann fra Mandal, er mannen som ble meldt savnet etter trafikkulykken på Eie tirsdag morgen.

— Av ukjente grunner, så har han stukket fra stedet, også har det inntruffet det som kan se ut som et uhell etterpå, sier Bjart Gabrielsen ved Mandal politistasjon, til fvn.no.

Både frivillige og familien til den savnede 20-åringen søkte etter mannen torsdag og fredag uten hell.

Lørdag ettermiddag ble 20-åringen funnet omkommet i Eietjødna av en forbipasserende nabo på stedet.

- Falt i vannet

Politiet tror mannen har falt i vannet mens han tok seg fram langs Eiestjødna i ulent terreng. I skråningen under skal politiet ha funnet noen plastposer som tilhører den omkomne, skriver avisen Agder.

Politiet betegner hendelsen som en tragisk ulykke, og mistenker ikke at det skal ha skjedd noe kriminelt.

— Vi ser ikke noen grunn til å tro at det er andre som er involverte i ulykken, sier Siv Tveit ved Flekkefjord lensmannskontor til fvn.no.