LILLESAND: — Det er helt uvirkelig, det kan ikke beskrives - dette er sånn man bare hører om, man tenker jo ikke at det skal skje deg selv eller medarbeiderne dine, sier innehaver Marion Glamsland Berntsen til fvntv.

Les også: Bundet fast av væpnede ransmenn

Ble beordret rundt av væpnede ranere i fem minutter

- Helt uvirkelig

Glamsland Berntsen samlet i dag alle ansatte for å snakke om den dramatiske hendelsen rett før stengetid i går kveld, hvor en av butikkmedarbeiderne ble ranet med pistol, og tapet fast på armer og bein.

De to maskerte mennene fikk med seg omlag 40.000 kroner i kontanter, i tillegg til tobakk og kontantkort. Politiet var i dag på rundspørring rundt butikken.

Ble filmet

  • Dette er en meget alvorlig sak, hvor en person har blitt truet med våpen, og ranet. Vi anser dette som en grov sak, sier lensmann i Lillesand, Kjetil Nygård.

Ranerne ble filmet av overvåkningskameraer i nærbutikken, men politiet etterlyser likevel tips fra publikum.

— Mange har vært flinke og gitt beskjed til oss om at de har vært i området, men vi er interessert i å komme i kontakt med alle personer som har vært i området ved Indre Årsnes mandag kveld fra klokka 18 til klokka 22. Det kan være viktig informasjon for oss i vår videre etterforskning, sier lensmann Nygård til fvntv.

Slik beskrives ransmennene:

Gjerningsmann en: *ca. 25 år

*175-180 cm høy

*norsk utseende

*snakket kristiansandsdialekt

*var iført mørke klær

Gjerningsmann to: *ca.25 år

*utenlandsk utseende

*170-175 cm høy

*iført brun hettegenser