GRIMSTAD: — Ei kvinne i slutten av 40-årene ble med ambulanse brakt til sykehus i Arendal med lettere skader, sier operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Det var på Omresletta i Grimstad ulykken skjedde. Viltnemnda ble rutinemessig kontaktet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 01.16. Andre hendelser politiet i Agder har stelt med natt til onsdag:

**ARENDAL: Innbrudd i bil

00.14** får politiet melding om at det er begått innbrudd i en bil ved Molandsveien. Det er stjålet diverse cd-plater fra bilen, som ser ut til å være dirket opp.

**GRIMSTAD: Bråtebrenning

00.28** får politiet melding om bråtebrenning på Fevik. En patrulje var på stedet og påla personen å avslutte.

**KRISTIANSAND: Moped-tyveri

00.29** får politiet melding fra en person om at mopeden hans, som stod plassert ved Vågsbygdhallen, er stjålet i tidsrommet mellom 20.00 og midnatt tirsdag. Mopeden er en blå Aprilia med registreringsnummer PS 8948. **GRIMSTAD: Trafikkulykke

01.16** Les mer på toppen av saken.

**ARENDAL: Unge haikere

02.50** To jenter på 14 år blir kjørt til sine respektive hjem etter at de ble observert haikende ved E18. **SØGNE: Vesketyveri

18.45:** En kunde som stod parkert utenfor Bunnpris i Høllen fikk besøk av en tyv. Medisiner og papirer ble stjålet da kundens veske ble stjålet fra en bil. Politiet har mistanke om hvem som står bak, og etterforsker saken.

**ARENDAL: Kolliderte i stillestående bil

20.50:** En bil kolliderte med en parkert bil ved ICA Kilsund. Den ene parten i saken mente at den andre luktet alkohol, og derfor ble politiet involvert. Den aktuelle kvinnen (48) ble fremstilt for lege som kunne sikre nødvendige bloddråper. Politiet mistenker promillekjøring.