Hva synes du om at det koster 200 kroner å komme inn på helbredelsesmøter hos Svein-Magne Pedersen? Skriv sin mening nederst i artikkelen.

VENNESLA: – Hvorfor ikke, spør Pedersen, og forklarer:

— Konferanser og konserter koster ellers i samfunnet, og vi må ha penger til drift. Jeg har 16-17 personer på lønningslista, fastslår predikant Pedersen ved det nye helbredelsessenteret «Misjonen Jesus Leger» i Vennesla.

Han hevder pengene ikke skal betales for helbredelse. Den er allerede betalt av Jesus for 2000 år siden. På lørdagens møte måtte likevel de 60 fremmøtte punge ut med 200 kroner hver.

- La dem reagere

– Pytt sann. Alle i Norge har råd til å betale 200 kroner. Hvis noen reagerer så la dem gjøre det. Vi er de første som gjør dette, men er vant til å brøyte nye veier, sier Pedersen.

Han har for lengst innført betalingsterminal, girobetaling og kølappsystem i menigheten sin.

Mener folk sparer penger Om Pedersen hevder å ikke ta penger for å bli helbredet, trekker han likevel paralleller til legenes medisinske konsultasjoner.

– Har du råd til å gå til lege, må du også ha råd til 200 kroner for å bli helbredet, hevder predikanten.

Ved helbredelse mener han dessuten at folk sparer tusenvis av kroner på medisin og legeutgifter.

I desember åpnet nybygget han betegner som landets første og eneste helbredelsessenter. Bygget kostet 28 millioner kroner, men etter et snaut år er 14 av dem betalt. Se video fra helbredelsessenteret her.

Fædrelandsvennen har tidligere skrevet at Pedersen tjener en formue på å ta imot "helbredelsestelefoner". Han eier en villa i Canada, som stiftelsen hans betaler driftsutgiftene for.

Hva synes du om at det koster 200 kroner å komme inn på helbredelsesmøter hos Svein-Magne Pedersen? Skriv sin mening her.